SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köyde Taciz İddiası

A- A+ PAYLAŞ

Köy ilköğretim okulu öğrencisi 3 kızı taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şahıs tutuklandı. Bu arada, polisin yaptığı fuhuş operasyonunda gözaltına alınanlardan 2’sinin de tutuklandığı bildirildi. Bu arada, Yeşilyurt'ta da 13 ve 16 yaşlarındaki iki akraba kız kayıplara karıştı.

KÖYDE CİNSEL İSTİSMAR..
Doğanşehir Elmalı Köyü İlköğretim Okulu’nın kız öğrencileri F.C., E.D. ve N.K.’nın öğretmenleri K.A., Jandarmaya başvurarak, bu öğrencilerin aynı köyden H.O.’nun taciz ve istismarına uğradıkları iddiasını iletti.

Öğretmenin başvurusu üzerine yakalanan H.O. adlı zanlı, “Çocukların Cinsel İstismarı” suçlamasıyla gönderildiği adliyece tutuklandı.

FUHUŞ İDDİASI..
Öte yandan, 16 yaşındaki kıza para karşılığı fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla biri kadın iki kişi tutuklanırken, 16 yaşındaki bir kızın da arandığı bildirildi.

Polise ifade veren Turgutlu doğumlu 16 yaşındaki Yeşim P., 26 yaşındaki Murat G.adlı şahıs ile aynı yaştaki Yasemin A. adlı kadının, para karşılığı kendisini başka erkeklere sattığını, ayrıca 51 yaşındaki Bülent A. adlı şahsın da kendisiyle ilişki kurduğunu öne sürdü. Olaya 16 yaşındaki Burcu A. adlı kızın da karıştığı belirtilirken, “Küçük Yaşta Mağdureye Fuhuş Yaptırma” suçuyla gözaltına alınanlardan Murat G. ve Yasemin A. tutuklandı, Bülent A. adlı şahıs ise salıverildi. Polis, 16 yaşındaki Burcu A. adlı kızı da arıyor.

Bu arada, bu olayın mağduru olarak geçen 16 yaşındaki Yeşim P.’nin, Asayiş Müdürlüğü’ne ilk başvurusu sırasında adını Keziban E. olarak bildirip, Gürsel D. ve oğlu Ferit D. adlı şahıslar hakkında iddialarda bulunduğu, yapılan soruşturmada gerçek kimliğinin Yeşim P. olarak belirlendiği, bu şahıslarla ilgili suçlamasının “iftira” olduğunun saptandığı kaydedildi.

AKRABA KIZLARI KİM KAÇIRDI?
Öte yandan Yeşilyurt ilçesinin Mullakasım Mahallesi’nde oturan 37 yaşındaki Ş.S. polise başvurarak 16 yaşındaki kızı Filiz S.’nin evden kaçtığını belirtirken, aynı anda müracaat eden akrabası 24 yaşındaki İ.S. de 13 yaşındaki kız kardeşi Ayşe S.’nin evden kaçtığı şikayetinde bulundu. İki kızın, açık kimlikleri belirlenemeyen B. ve C.adlı şahıslarca Kahramanmaraş’a kaçırılmış olabilecekleri öne sürülürken, polis araştırmalara başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız