SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köydeki Kavgada Kadın Kadını Vurdu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kadın başka bir kadını av tüfeği ile vurarak ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, Doğanşehir ilçesine bağlı Topraktepe Köyü'nde meydana geldi. K.B. (25) adlı kadın, av tüfeği ile ateş açarak, G.B. (32) adlı kadını yaraladı. Yaralı kadın Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli kadın ise jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadan bu olayla ilgili olarak da, "27.02.2008 günü Doğanşehir-Topraktepe köyünde K.B. (Kamo kızı) kendine sarkıntılık yaptığı gerekçesiyle bıçakla yaraladığı H.B. (Bayram oğlu)’u 17.04.2008 günü saat:10.30 sıralarında ruhsatsız specıal steel breda marka PSF 70–5191 seri nolu av tüfeğiyle vurmak maksadıyla evinin önünde bir el ateş ettiği sırada, eşi G.B. (İbrahim kızı) araya girmesi nedeniyle karın bölgesinden yaralanmıştır. Malatya Turgut Özal Tıp Merkezine sevk edilen yaralı G.B.’un hayati tehlikesi mevcuttur. C.Başsavcılığının talimatıyla K.B. gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır." bilgisi verildi.

Bu arada Hanımınçiftliği Kasabası Cihanbey Mahallesi’nde B.K. adlı şahsın, alacak verecek meselesini konuşmak için çağırdığı Haluk Akbaş’ın üzerine ruhsatsıztabancasıyla ateş ettiği, ancak merminin sekerek araca zarar verdiği bildirildi. 01.00 sıralarında meydana gelen olaydan sonra B.K. 1 adet 9 mm çaplı tabanca ve 18 mermiyle yakalandı.

Öte yandan Doğanşehir ilçesi Fındık Köyünde de F.B. adlı kadının bahçe sınırına bitişik yerden su götürmek isteyen H.B. ve karısı A.B.’yle, F.B. arasında kavga çıktı. Kavga sırasında F.B., elindeki kürekle karı kocanın başlarına ve sırtlarına vurarak yaralanmasına yol açtı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız