SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köydeki Rehineci Teslim Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Kayınvalidesini yaraladıktan sonra eşini ve 5 aylık kızını rehin alan şahıs, 2 gün süren eylemine son verdi ve jandarmaya teslim oldu..

Kuluncak İlçesu İlisuluk Köyü'ndeki olayda, Cabbar Seven (29) isimli akli dengesinin bozuk olduğu öne sürülen şahıs, Çarşamba günü saat 13.00 sıralarında, önce av tüfeğiyle ateş edip kayınvalidesi Gülistan Akca'yı yaralamış, daha sonra 24 yaşındaki imam nikahlı eşi Fatma ve 5 aylık kız çocuğu Esma'yı rehin almıştı. Jandarma tarafından olay gününden beri evinin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınan, Malatya'dan gönderilen psikiyatristin de ikna edemediği şahıs, eylemine son vermek için, akrabalarını ziyaret amacıyla bir helikopter tahsis edilmesini istemişti.

Askerden psikolojik rahatsızlığı nedeniyle erken terhis edildiği belirlenen Cabbar Seven'in, bugün saat 10.15 sıralarında, evin dışına çıktığı ve burada jandarma yetkilileriyle yaptığı görüşmenin ardından teslim olduğu bildirildi. Gözaltına alınan Abbas Seven, ilçe adliyesine götürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız