SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Köyden Kent Meydana Getirdik'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:36:55
'Köyden Kent Meydana Getirdik'
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yapımı bitme aşamasına gelen Güzelyurt Atık Su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu. Güzelyurt Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları’ndan tesisle ilgili bilgiler alan Ağbaba, “Biz birçok yerde köylerden kent yarattık. Birçok yerde muhalefette olmamıza rağmen çok büyük başarılara imza attık. Bizim yönetmiş olduğumuz belediyeler halktan yana çalışan belediyeler. Kendi için değil, kenti için çalışan belediyeler.Bunu pek çok belediyemizde görebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu, İl ve ilçe yöneticileri ile birlikte Güzelyurt Belediyesi tarafından yaptırılan  arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Tesislerle ilgili ziyaretçilere bilgiler veren Güzelyurt Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları, arıtma ve kısmi kanalizasyon tesislerinin bitme aşamasına geldiğini ve yaklaşık 2 Milyon Liraya mal olduğunu kaydetti. Tesiste, pis suların ayrıştırıldığını, havuzlarda oksijen verilerek bakteri üretilerek suyun temizleneceğini, çamurlarların pompalarla dışarı atılacağını ve  gübre olarak kullanılacağını belirtti. Avrupa’da ve Türkiye’de en son teknolojinin kullanıldığı ender tesislerden biri olduğunu vurgulayan Millioğulları, “Malatya 53 belediye var. Hiçbir ilçe ve beldede olmayan son derece modern bir tesis kurduk.Sayın  Genel Başkanımız, festival ziyaretinde  tesisin açılışına geleceğini belirtmişti.Türkiye’de ki tüm yerel yönetimlere örnek gösterilecek bir tesisi hayata geçiriyoruz.Bir kasaba belediyesinde böyle modern bir tesisin kurulması önemli bir başarıdır” ifadelerini kullandı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğullarını kutlayarak konuşmasına başlayan CHP Milletvekili Veli Ağbaba,” Bu tesis CHP’nin ve Sosyal Demokrat anlayışın en güzel göstergesi. Bizim yönetmiş olduğumuz belediyeler halktan yana çalışan belediyeler. Kendi için değil, kenti için çalışan belediyeler. Bunu pek çok belediyemizde görebilirsiniz. Malatyalılar belediyecilik görmek istiyorlarsa, Hekimhan’ı, Hasançelebi’yi, Güzelyurt’u görsünler. Biz birçok yerde köylerden kent yarattık. Birçok yerde muhalefette olmamıza rağmen çok büyük başarılara imza attık. Malatyalılar bir AKP’nin yönettiği  ilçelere baksınlar, bir de bizim yönettiğimiz ilçelere baksınlar.  Geçtiğimiz günlerde Hekimhan İçme suyu projesini sayın başkanımızın gayretleriyle ihalesi yapıldı. İçme suyu projesi çok önemli bir proje. Meslek Yüksek Okulunun yapımında 3 belediyemizin de katkıları çok.Bir beldede böyle bir arıtma tesisinin yapılması hem beldede yaşayan insanlara verilen saygının göstergesi.Hem de sosyal demokrat anlayışının göstermesi açısından önemli. Güzelyurt güzel kalacak.Sayın başkana  teşekkürlerimi iletiyorum. Örnek bir çalışma. Kutluyorum sizleri” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız