SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köye Asfalt Geldi

0
Güncellendi - 2017-08-12 00:46:30
Köye Asfalt Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahallelerde de sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Battalgazi ilçesine bağlı Bulutlu Mahallesi’nde (köyünde), mahalle meydanı ve sokaklar asfaltlandı. Kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulan mahalle sakinleri, yapılan asfalt çalışmasından dolayı memnun olduklarını ifade ettiler. Mahalle sakinlerinden İlknur Ocak, yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini ifade ederek, “Çalışmalardan memnunuz. Mahallemizin her tarafı çamurdu zaten. Çocuklarımız doğru düzgün oyun oynayamıyordu. Asfalt yapıldıktan sonra daha temiz oldu. Belediyemizden ve başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Bulutlu Mahalle Muhtarı Fazlı Özcan ise, yapılan hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.  Özcan, Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin araçların giremediği dar sokaklarda el arabası ile asfalt taşıyarak sokakları asfaltladıklarını belirterek, “Selahattin başkanımızdan Allah razı olsun. Daha öncesinde bu mahalle topraktı ve vatandaş perme perişan haldeydi.  Sayın belediye başkanımız sağ olsun. Buraya alt yapı çalışması yapıldı. Arkasından da asfaltlama çalışması yapıldı. Mahallemizin eski olmasından dolayı sokakların dar olması çalışanlarımıza bir hayli zorluk verdi. Ama yinede çalışanlarımızdan da belediye başkanımızdan da ekibinden de Allah razı olsun. Sokaklarımız tertemiz oldu. İnşallah böyle hayırlı hizmetlerin devamını diliyoruz. Sayın başkanımıza da teşekkür ediyorum. Şu anda bizim İspendere şifalı içme sularının olduğu yerde de bir sokağımız var orası kalmış. Orayı da burayı bitirdikten sonra İnşallah oraya geçeceğiz Allah nasip ederse. Orası da tamamlandıktan sonra mahallemizin 4 tane sokağı var. Sokaklar tamamen yapılmış olacak” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız