SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Köylere 10 Kat Yatırım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:03:04
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Malatya'da her noktaya en iyi hizmetin gideceğini söyledi. 

Gürkan, AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve partililerle birlikte Çolaklı, Kapıkaya, Merdivenli, Düzyol, Meydancık, Erenli ve Kamıştaş Köylerini ziyaret etti.

Vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleştirilen ziyarette, çocuklar ellerindeki Selahattin Gürkan'ın posterleriyle basın mensuplarına poz verdi.  Ziyaretlerde konuşan Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan,  büyükşehir ile birlikte mahalle olacak olan köylere en iyi hizmeti getireceklerini söyledi. 

Gürkan, mahalle statüsü kazanacak olan köylere yüzde 10 daha fazla yatırım yapılacağını kaydederek, şehir merkezindeki mahallelerin aldığı hizmetlerin aynısını merkeze uzak olan mahallelerinde alacağını dile getirdi" dedi.

"CHP'Yİ MESKEN TUTTULAR"

Milletvekili Mücahit Fındıklı ise, "Türkiye'de her 10 yılda bir iktidar değiştirmeye, hükümet devirmeye, darbe yapmaya hevesli sivil, askeri, polis ve yargı ekseninde bir araya gelen şer kuvvetleri var. 17 Aralık'ta başlayan ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşuyla bertaraf edilen bir darbe girişimiyle daha karşı karşıya kaldık. Bu darbe heveslilerin içerisine bize benzeyen birileri de katıldı. Türkiye'de CHP'yi kendilerine mesken tuttular ve onlarla birlikte çalışmaya karar verdiler. Bugünlerde onlar sizi ağabeyleriyle, ablalarıyla ziyaret edebilirler. Ama ben biliyorum ki, onlara gerekli cevabı vereceksiniz. Şundan kesinlikle emin olun ki, başka Başbakanımız olmak üzere AK Parti'nin bütün fertleri ve kadroları Allah ve milletin önünden başka kimsenin önünde eğilmez" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız