SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köylere de İmar Düzenlemesi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Abdurrahman Atay, köylerde yapılacak imar ve haritalama işleminden sonra kimsenin istediği yere ev yapamayacağını açıkladı.

Malatya İl Genel Meclisi'nin Ekim ayı toplantılarına devam ediyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği salonunda Abdurrahman Atay'ın başkanlığında düzenlenen toplantıda, Yeşilyurt İlçesi Örnek Köy'de imar harita çalışması yapılması talebi ele alındı. Talep, görüşülmek üzere bayındırlık ve imar komisyonuna havale edildi.

İl genel meclisi başkanı Abdurrahman Atay, Örnek köyden sonra birçok büyük köyden de böyle taleplerin gelmeye başlayacağını belirterek, "Köylerde imar harita çalışması yapılınca, artık köylerde canı sıkılan dağ başına ev yapamayacak. Yerleşim alanları oluşturulacak. Köylere imarlı ve düzenli olarak evler yapılacak"dedi.

İl genel meclisi toplantısında, Doğanşehir İlçesi Reşadiye Köyü Pınarbaşı mevkiinde kaynak suyu üzerindeki havuzda projeye dayalı alabalık tesisi kurmak için müracaat eden Abuzer Çılgın,'a, Kale İlçesi Karakaya Baraj Gölü Kumluyazı mevkiinde ağ kafeslerde alabalık tesisi kurulması için 15 yıllığına kiraya verilmesi de kabul edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız