SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köylere Hava Köprüsü

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:49:19
Köylere Hava Köprüsü
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da uzun bir süreden beri yolları kardan dolayı kapalı olan köylerde mağdur olan vatandaşlara askeri helikopter vasıtası ile gıda paketleri dağıtıldı. 
 
Alınan bilgilere göre, Pütürge ilçesine bağlı 16 köye kar yağışı nedeniyle uzun bir süre ulaşılamaması nedeniyle, bu köylerde oturan vatandaşların gıda sıkıntısı çekmesi üzerine Pütürge Kaymakamlığı harekete geçerek, gıda paketleri ulaştırmaya başladı. Malatya Valiliği'nin de devreye girmesi üzerine toplam 480 adet içerisinde un, şeker, çay, zeytin, yağ gibi gıdaların yer aldığı 25'er kiloluk gıda paketleri ulaştırıldı. Gıda paketlerinin 180 tanesinin Kaymakamlık, 300 tanesini ise Valilik tarafından karşılandığı öğrenildi. 
 
Valiliğin talebi üzerine 2. Ordu Komutanlığı'nın devreye girmesi ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Malatya Kara Havacılık Alay Komutanlığı'ndan temin edilen askeri helikopter ile gıdalar Erdemler, Teluşağı, Bölünmez, Deredizi, Uzunkoru, Örencik, Yamaç, Köklükaya, Aslankent, Meşedibi, Arınlı, Esencik, Çukur, Ulutaş, Korucak, Sorguclu köylerine ulaştırılarak vatandaşlara teslim edildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız