SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Köylerimize Büyük Değer Verdik'

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:16:12
'Köylerimize Büyük Değer Verdik'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Grup Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Şahin’in köy ziyaretleri devam ediyor. 

Milletvekili Şahin, İl Başkan Yardımcısı Selim Çağlar, İl Genel Meclisi üyesi Cafer Kuşdoğan, İl Yönetim Kurulu üyeleri Cumali Altıntop, Muharrem Çamurlu, Cumali Özcan, Arguvan İlçe Başkanı Kudret Kılıç ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Malatya'nın Arguvan ilçesine bağlı Parçikan, Karababa, İçmece, Yazıbaşı (Narmikan) köylerini ziyaret ederek köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Şahin, AKP hükümetleri döneminde sağlıktan eğitime, ekonomiden demokratikleşmeye bütün alanlarda büyük gelişmeler sağlandığını söyleyerek, "AK Parti iktidarları döneminde köylerimize büyük değer verdik. Köylerimizin alt yapı sorunları, yol ve içme suyu problemlerini önemli ölçüde çözdük. Milletin parasını bizden önceki iktidarlar gibi hortumculara değil, yine milletimize aktardık. Bundan sonra da aktarmaya devam edeceğiz" dedi.

Milletvekili Şahin, Yazıbaşı köyünde vatandaşların baraj taleplerini Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile paylaşacağını, konunun takipçisi olacağını kaydetti. Şahin, "Ziyaret etmiş olduğumuz köylerde karşımıza çıkan sorunlardan anında yapabileceğimiz işleri ilgili arkadaşlarla görüşüyoruz. Uzun vadeli işler varsa bunları da bakanlarımıza, genel müdürlerimize aktarıyoruz. Gerekli fizibilite çalışmaları yapıldıktan sonra projelendirilip hizmetler gerçekleştiriliyor" diye konuştu.

Şahin, Parçikan, Karababa ve İçmece köylerini de ziyaret ederek, köy muhtarları ve vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız