SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köylü Vurmuş!

A- A+ PAYLAŞ

Merkez Karagöz köyü yakınlarında 1 çocuk annesi 28 yaşındaki Mükerrem D. adlı dul kadının tabancayla öldürülmesi olayı ile ilgili olarak 3 kişinin gözaltına alındığı, bunlardan birinin tutuklandığı bildirildi.

KAVGA ETMİŞLER..
Yapılan soruşturma sonucu, E.Ö.B. adlı şahsın, otomobiliyle Mükerrem D. adlı kadınla birlikte olayın yeraldığı bölgeye gittiği, buraya çeşitli zamanlarda Malatya'dan fuhuş amaçlı olarak kadınlar getirildiği gerekçesiyle tepki gösteren köylülerle karşılaştıkları, aralarında tartışma çıktığı, E.Ö.B.'nin köylülere bıçak çektiği, daha sonra köylülere küfreden E.Ö.B. ve Mükerrem D.'nin otomobille kaçmak isterken, şahıslardan birinin açtığı ateş sonucu, kadının sırtından vurulduğu ve merminin göğsünden çıktığı, ağır yaralı olarak getirildiği hastanede öldüğü belirlendi.

Polis ve Jandarmanın olayla ilgili olarak, 3 köylüyü yakaladıkları öğrenildi.

POLİS AÇIKLAMASI..
Emniyet ve Jandarmanın birlikte sürdürdüğü araştırmayla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

"12.11.2008 günü saat 13.15 sıralarında İlimiz Merkez Karagöz Köyü Üç Kaya Mezrası Bademlik Mevkiinde meydana gelen Ateşli Silahla Adam Öldürme olayı neticesi M.D.(28) isimli şahsın eks olduğu anlaşılması üzerine İl Jandarma Komutanlığı görevlilerinin de katılımı ile yürütülen tahkikat neticesi olayın şüphelilerinin M.Ç., B.Ç., Y.K. olduğu tespit edilmiş, olayda kullanılan bir adet 9 mm. çaplı 14’lü tabir edilen Browning marka tabanca bu tabancaya ait şarjör ve 5 adet 9 mm. MKE yapımı fişek, 1 adet tek kırma av tüfeği, olayda kullanılmış olabileceği değerlendirilen bulundurma ruhsatlı CZ 75 marka 9 mm. çapında ve 33 adet 9 mm. MKE yapımı fişek elde edilmiştir. Olayın şüphelileri 14.11.2008 günü Adli Mercilere sevk edilmişlerdir.

Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. ve http://mail.tr.net.tr. İhbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz."

Olayla ilgili olarak silahı kendisinin ateşlediğini söylediği öğrenilen M.Ç. tutuklanırken, B.Ç. ve Y.K. ise adli kontrolda bulundurulmaları kaydıyla serbest bırakıldılar.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız