SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köylüler Yol Kesti!

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:44:28
Köylüler Yol Kesti!
A- A+ PAYLAŞ
 
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı Çiçek köyünde yaşayan vatandaşlar, Elbistan-Malatya karayolunda meydana gelen kazaları protesto etti.
 
Elbistan-Malatya karayolunun köy içerisinden geçen kısmının duble yol olduğu için buradan araçların çok süratli bir şekilde geçtiğini, yol üzerinde de bir üst geçit olmadığını dile getiren köylüler, traktör, kamyonet ve otomobillerle karayolunu ulaşıma kapattılar.
 
Yolun trafiğe kapatılmasının ardından olay yerine jandarma ekipleri gelirken, daha sonra eylem alanına gelen Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman vatandaşlarla görüşerek ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1 saat süreyle karayolu trafiğe kapalı kalırken, yolun her iki tarafında araç kuyrukları oluştu.
 
Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, Karayolları Elbistan 58. Şube Şefi Hüseyin Özdemir ile birlikte Köy Muhtarı Davut Doğan ve diğer vatandaşlarla görüştü. Yolun her iki yönünde de oto korkuluk yapılacağını ifade eden Karayolları Şefi Hüseyin Özdemir, bu amaçla yapılan ihalenin tamamlandığını, bayram sonunda yolda çalışmaların başlayacağını ifade etti. Köy sakinleri ise yol üzerinde aydınlatma yapılmasını isterken, üst geçit istediler.
 
Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman daha sonra köy muhtarı ve vatandaşlarla konuşarak yolun açılmasını sağladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız