SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köylünün Mücadelesine Destek

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:45:01
Köylünün Mücadelesine Destek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Karagöz köyünü ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Kiraz ve parti yöneticileriyle birlikte merkez Karagöz köyünü ziyaret eden Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, köylülerin sorunlarını dinledi.

Muhtarın evinde konuşan Ağbaba, köyde taş ocağı ruhsatı verilmesi ve köylülerin mağduriyeti nedeniyle burada olduğunu ifade edip, “Doğanşehir Dedeyazı Mezarlığına zarar veriyordu. İkizce’de böyle bir çalışma var. Malatya’nın içme suyunun çıktığı Kaptaj'ın üzerine maalesef aynı sorun var. Sorun taş ocağı sahiplerinde değil, ruhsat verenlerdedir. Su kaynakların kurumasına ve hayvancılığın ölmesine izin verirseniz vatandaşa eziyet etmiş olursunuz ve ekmeğini elinden alırsınız” diyerek, meraların satılması, taş ocaklarının yapılması ve HES’lerin yapılması gibi sorunlarla mücadele ettiklerini vurguladı.

“Çevre Komisyonu’nda yeni üye oldum. Komisyon üyesi olarak yeşil alanın, hayvancılığın ve su kaynağının yok edilmesine ekmeğin yok edilmesi konusunu TBMM’de dile getirdim. Getirmeye devam edeceğim” diyen milletvekili Ağbaba, sorunlarla mücadele etmenin görevleri olduğunu kaydetti.

Muhtar Haydar Küllü ise, “Milletvekilimizin taş ocağı ile ilgili bize çok desteğini gördük. TBMM’de sorunlarımızı dile getirdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz ve sorunumuzun çözülmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız