SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köyünde Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:35:17
Köyünde Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ
Mutasavvıf merhum Ali Kara'nın eşi Ayşe Molon, toprağa verildi. 
 
Tedavi gördüğü Turgut Özal Tıp Merkezi’nde vefat eden Ayşe Molon’un (69) cenazesi, bugün Malatya’nın Akçadağ ilçesinin Aşağı Örükçü köyünde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazını müteakiben toprağa verildi.
 
Cenaze namazına; Akçadağ Kaymakamı Erhan Günay, AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bazı belde belediye başkanları, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AKP Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, AKP yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Arif Yıldız, MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, bazı parti, dernek, oda, sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bazı daire müdürleri ve kalabalık bir topluluk katıldı.
 
Taziyelerin, Aşağı Örükçü köyünde Ali Kara Efendi'nin türbesinin yanındaki misafirhanede yakını AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak ile aile tarafından kabul edildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız