SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kozluklu:"Galatasaray ile Aramızdaki Dostluk Yara Almıştır..."

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Kozluklu, iki kulüp arasında uzun yıllardır devam eden dostluğun yara aldığını söyledi.

Kozluklu, yaptığı açıklamada, Galatasaraylı yöneticilerin maç öncesinde Saidou konusunda yaptıkları sorumsuzca açıklamaların maçı gerdiğini belirtti.
"Galatasaray gibi köklü bir kulübün bazı yöneticilerinin şu anda Malatyaspor için ter döken bir oyuncuyu arayarak, ’Bu maçta oynamayacaksın, yoksa senin futbol hayatını bitiririz’ diye konuşmaları ve ardından basın yoluyla Saidou’yu oynatamazlar gibi açıklamalar yapmasını yadırgadık" diyen Kozluklu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Açıkçası hiç şık olmayan bu etik dışı davranışı kabul etmemiz mümkün değil. İki kulüp arasında uzun yıllardır devam eden dostluk ne yazık ki, yara almıştır. Maçın geneline bakınca Malatyaspor’un kalitesini herkese gösterdik. Gol yollarında biraz daha becerikli olsaydık 3 puan bugün bizim hanemizde yazılı olurdu. Faul gerekçesiyle verilmeyen golümüzü de kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Galatasaray’a şampiyonluk yolunda başarılar dileriz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız