SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kral Ata'nın Huzurunda Ağladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:51:43
Kral Ata'nın Huzurunda Ağladı
A- A+ PAYLAŞ

Ürdün Kralı 2. Abdullah, Anıtkabir'deki saygı duruşu esnasında ağladı.

Resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Ürdün Kralı 2. Abdullah, eşi Rania Abdullah ve beraberindeki heyet Anıtkabir'i ziyaret etti. 

Kral 2. Abdullah, Anıtkabir'deki saygı duruşu esnasında duygulanarak ağladı. 

Anıtkabir ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir araya gelen Ürdün Kralı 2. Abdullah, resmi törenle karşıladı.  

Çankaya Köşkü'nde 21 pare top atışı eşliğinde iki ülke milli marşlarının çalındığı törende, Kral Abdullah Türkçe ''Merhaba asker'' diyerek tören kıtasını selamladı.  

Cumhurbaşkanı Gül'e eşi Hayrünnisa Gül'ün, Kral Abdullah'a da eşi Rania Abdullah'ın eşlik ettiği törenin ardından Gül ve Abdullah eşleriyle Büyük Şeref Kapısı'nın önünde basın mensuplarına poz verdiler.  

Törene, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen ve diğer ilgililer katıldı. 

Bu arada, Kral Abdullah'ın tören kıtasını selamladığı sırada kırmızı halı rüzgar nedeniyle kıvrıldı. Görevlilerin halıyı düzeltmesi törende alışılmadık görüntülere neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız