SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kraliçe' Sinema Açılışında

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Park Alışveriş Merkezi'nde bulunan Avşar Sinemalarının bir bölümünün açılış törenine "Türk Sinemasının Kraliçesi" diye de tanınan Türkan Şoray'ın yanı sıra sanatçılar Ferdi Tayfur ve Oya Aydoğan da katıldılar.

Avşar Sinemaları'nın açılışına Türkan Şoray, Ferdi Tayfur ve Oya Aydoğan katılırken, ünlü sanatçıları görmek için alışveriş mağazasına akın eden vatandaşlar izdiham yaşanmasına neden oldu. Vatandaşlardan kimileri imza almak için standı aşmaya çalıştı kimileri ise fotoğraf çektirdi. Yaşlı bir kadın ise güvenlik duvarını aşarak, istediğini aldı ve Türkan Şoray'a sarıldı.

Yer yer tartışmaların da yaşandığı açılışta ünlü sanatçılar vatandaşlara imza dağıttı.

İmza töreninde basın mensuplarının sorularını cevaplayan yılların eskitemediği sanatçı Ferdi Tayfur, "Genç sinemacıları beğeniyorum, çok iyi yerlere geleceklerine inanıyorum" dedi.

Ünlü sinema sanatçısı Türkan Şoray ise, "Hayranlarımız bizlerden film istiyorlar. Seyircimin talebine karşılık bu yıl bir film yapmayı düşünüyorum. İnşallah seyircilerimizle sinemada buluşuruz. Çünkü benim seyircilerimle buluşmam hayatımda en unutulmaz anlar oluyor. Keşke çok film çekilse de seyircilerimizle buluşsak ve onların alkışlarını duysak. Onlarla hep böyle yürek yüreğe olsak" diye konuştu.

Cumartesi günü 5 salonunun açılışı yapılan Avşar Sinemaları'nın Malatya Alışveriş Merkezi'ndeki toplam gösterim salonu sayısının 10 olduğu, Pazar günü de ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın katılımıyla 4 salonun daha açılacağı ve film gösterilen salon sayısının 9'a yükseleceği bildirildi. 10'uncu salonun ise kısa sürede hizmete sokulacağı öğrenildi. Bu arada Cem Yılmaz'ın katılacağı Pazar günkü açılış töreninin saat 16.00'da başlayacağı belirtildi.

Malatya'da 11 yıldır faaliyette olan Mücelli Caddesi'ndeki Yeşil Sinema Kompleksi'nin de 8 salonu bulunuyor ve bu salonların tamamında film gösterisi yapılıyor.

Kısa sürede Malatya'da sinema salonu sayısı böylece 18'e yükselmiş olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız