SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kravatlıyla da Mücadele Edilmeli..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, son günlerde meydana gelen terör olayları ile ilgili değerlendirmesinde; “Bugün terörün akıttığı kanda beslenenler, yarın o kanının içinde boğulacaklarını unutmasınlar. Dağdaki teröristlere karşı yapılan mücadele kravatlı teröristlere karşıda da sonuna kadar yürütülmelidir” dedi. MHP İl Başkanı Ömer Ekici de yaptığı yazılı açıklamayla, saldırıları kınadı.

"KRAVATLIYLA DA.."
Şırnak’da 13 askerin şehit düşmesinin esnaf ve sanatkar camiasını da derinden üzdüğünü belirten Keskin yayınladığı mesajında terörün vahşi ve çirkin yüzünü bir defa daha ortaya koyduğunu, ancak, yüce Türk milletini asla yıldıramayacağını kaydetti.

Keskin şu ifadeleri aktardı:

“Ülkemizin istikrar ve huzuru ile barış ortamını bozmak amacıyla bu terör saldırılarını gerçekleştirenler, emellerine asla ulaşamayacaklardır.. Kanlı terör olayına karşı yürütülen mücadelenin siyasal ve ekonomik alanda da yürütülmesini istiyoruz. Terörle mücadele de Avrupa Birliği yasaları ile değil, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü kapsayan milli bir politika ile hareket edilmelidir. Bu mücadele kapsamında, dağdaki teröristlere karşı yapılan mücadele kravatlı teröristlere karşıda da sonuna kadar yürütülmelidir. Esnaf ve sanatkar camiası olarak şunu ifade ediyoruz; Bugün terörün akıttığı kanda beslenenler, yarın o kanının içinde boğulacaklarını unutmasınlar. Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.Tüm şehit ailelerimizin, ordumuzun, Türk milletimizin, hepimizin başı sağ olsun.”

MHP'NİN AÇIKLAMASI..
Bu arada MHP İl Başkanı Ömer Ekici de yaptığı yazılı açıklamayla, terörist saldırıları kınadı:

"Ne oldu da sıfırlanmış terör,gün geçtikçe artarak kitle katliamlarına kadar tırmandı?Bu ocaklar niçin sönüyor?Yalnış nerede yapılıyor?Bütün Türk Milleti bu sorulara cevap arıyor.

Artık milletin sabrı taşıyor.Çünkü bu soruların cevabı bellidir.Yalnışın nerede yapıldığını bütün Türkiye biliyor.

Bu anlayışla,bu yöntemle,bu teslimiyetle,ihaneti önleyemezsiniz. Kahpeler bu cesareti,bu gücü 5 yıldır bu ülkeyi yöneten siyasi iradenin yetersizliğinde, yanlışlarından ve teslimiyetinden buldular.

Dünyanın neresinde böyle demokrasi görülmüş?Avrupa’nın bütün ülkelerinde teröre karşı en küçük bir müsamaha gösterilmediği gibi en sert tedbirler alınıyor.Bize gelince kahpeliğin bölücülüğün,ihanetin,teslimiyetin adı demokrasi oluyor.

Şehide sahip çıkmanın suçlandığı bir dönemi yaşıyoruz. Şehide hakaret eden baş tacı yapılıyor,şehide sahip çıkanlar istismarcı olarak suçlanıyor.

Bölücülüğe her türlü yolu açanlar,bu akan kanı durdurmak için de okyanuslar ötesinde,bölücülerin patronunda icazet almaya çalışıyor.Bakın ne diyor; “Önümüzde ki Ay Amerika Seyahatim Var,Bu Seyahatte Sayın Başkan Bush’la Bu Konuları Geniş Anlamda Konuşacağız”.

Ülkemiz de 15 fidanımız toprağa verilerek yürekler dağlanırken,sen daha neyi görüşeceksin?...

Amerika’dan kendi beslediği teröristleri durdurmak için ricamı edeceksin?...

Neden Bush’dan izin almak ihtiyacındasınız,icazet almadan bir şey yapamaz mısınız siz?...

İşi ABD’ye havale etmek yerine kahpe terörü içte ve dışta ininde boğmak için neden harekete geçmiyorsunuz?...

Yoksa her defasında terörü ABD’ye havale etmek,Bush ile görüşme ihtiyacı hissetmek,BOP Eşbaşkanlığı görevinin gereğimidir.

Bu kafayla gelinen nokta ortadadır.Ocaklar sönmekte,yürekler dağlanmakta ve anaların göz yaşı sel olmaktadır.Bütün bunların tek sorumlusu AKP Hükümetidir.

Artık,lafla geçirilecek zaman kalmamıştır.Artık,başka yerlerden izin almak,başkalarından fayda ummak bu ihanete ortak olmaktır.

15 askerimizin şehit edilmesi,akılları başlara almak için vesile olmalıdır.Eğer bu olmazsa aynı acıları yaşamaya devam edeceğiz.Birileri için bu acılar bir şey ifade etmiyor olabilir,ama bu acıyı yüreğinde hissedenlerin ateşi,bir gün o hissiyatını ABD-AB standartına göre oluşturanları yakacaktır.

Burada açıklıkla ifade ediyorum ki, milli birliğimiz ve ülke bütünlüğümüz konularında herkes susmuş olsa bile,Milliyetçi Hareket yüksek sesle konuşmaya ve uyarmaya ısrarla devam edecektir.

Yetkililerin uyarılarımızdan bir ders almaları ve sonuç çıkartarak kararlılık ve basiret göstereceklerini umuyor,Cuma günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın ülkemize,milletimize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan temenni ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız