SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Kredi Bulmadan Müdür Yok!..''

A- A+ PAYLAŞ

Kayısı Tarım Satış Koooperatifleri Birliği (Kayısıbirlik) Genel Müdürü Serhan Bayhan'ın istifasını değerlendiren Kayısıbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Bulgurlu, "Kredi verilmeden, genel müdür arayışına girmeyeceğiz" dedi.

Kayısı Tarım Satış Koooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Bulgurlu, yaptığı açıklamada, "3 yıl önce Kayısıbirlik'e 5 milyon 750 bin YTL kredi verildi. Son 2 yıldır kredi verilmiyor. Kredi verilmemesi nedeniyle yeterli alım yapamadık. Yeterli alım yapamamamız nedeniyle kayısı fiylatı da artmadı.

Geçen yıl kuru kayısının toptan kilosu 2 - 2.3 YTL arasındaydı. Bu yıl rekolte yüzde 50 düştü. Fiyat yine aynı. Kayısıbirlik'in piyasada olmayışının büyük etkisi var. Kayısıbirlik olarak ürün alsaydık, fiyatlar yükselirdi" diye konuştu.

"Kredi verilmeden, genel müdür arayışına girmeyeceğiz" diyen Bulgurlu, Kayısıbirlik'e kredi alınması için girişimleri sürdürdüklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız