SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kredi Kartı Dolandırıcılığına 2 Tutuklama..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polisin yaptığı operasyonda, sahte kredi kartlarıyla özellikle eczaneleri dolandıran 2 kişinin yakalandığı açıklandı. K.A. ve S.O. olarak kimlikleri açıklanan iki zanlının, sorgularından sonra gönderildikleri mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Operasyonla ilgili olarak Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda İlimiz Merkezinde sahte kredi kartıyla piyasayı dolandıran bir şebeke ortaya çıkartılmıştır.

Takibe alınan (2) şahıs araçlarıyla birlikte yakalanmışlar ve araçlarda ve şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda (2) şahıs adına düzenlenmiş, değişik bankalara ait toplam (8) adet sahte kredi kartı ile (5-6) gram plaka esrar ve değişik eczanelerden alınmış toplam 10 Milyar TL. değerindeki ilaca el konulmuştur.

Söz konusu şahısların sahte kredi kartı ile alış veriş yaptıkları eczanelerden şimdiye kadar toplam (15) eczane sahibinin şikayetçi olarak beyanları alınmış, yapılan tahkikat sonucu (2) kişi hakkında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte adli mercilere sevk edilmişlerdir.

Bu gibi sahte kredi kartı olaylarının önlenmesi ve esnafın mağdur olmaması için şüphelendikleri şahısları Polis İmdat 155 veya Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğüne ait 322 31 12 numaralı telefonları bilgi verilmesi kamu yararınadır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız