SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kredi Protokolü Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:06:56
Kredi Protokolü Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

VakıfBank, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzalayarak finansal kaynaklarını ve bankacılık ürünlerini uygun faiz oranı ve vade seçenekleri ile oda üyelerinin kullanımına sundu. 

VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’un katılımıyla imzalanan protokol kapsamında VakıfBank, oda üyelerine uygun faiz oranları ve vadelerde kredi kullanma imkanı sağlayacak.

VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan imza töreninde yaptığı konuşmada; “Sizlerle işbirliğimizi yeni alanlara taşımak bankamız için ayrıca önem taşıyor. VakıfBank olarak diğer illerimizde olduğu gibi Malatya başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi’nde de girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bizlere emanet edilen tüm finansal kaynakları en uygun ödeme koşulları ve uygun faiz oranlarıyla sizlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı. 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, “Bugün burada VakıfBank ile yapacağımız protokol ile üyelerimize düşük faizli kaynak yaratmaya çalışıyoruz. Reel sektör ve finans sektörünün birlikteliğinin önemine inanıyoruz. Reel sektör, önüne bakmayı ve geleceğini yeni yatırımlarla, yeni hamlelerle şekillendirmeyi arzu etmekte ve finansman teminindeki güvence öne çıkmaktadır” şeklinde konuştu.

Erkoç, “Bankaların reel sektöre sunduğu kredi olanaklarını oldukça önemsiyoruz Bankacılık sektörüne iş dünyamızın ihtiyacı var. Bu kapsamda, banka, sanayi ve ekonomi üçgeninin Türkiye açısından değerlendirilmesinin ve işbirliklerinin önemine dikkatlerinizi çekmek isterim. Türkiye’nin kalkınmasının yolu üretimden geçiyor. Bu yolda atılan her adım, Türkiye’yi hedeflerine daha sorunsuz ulaştıracaktır. VakıfBank ile imzaladığımız protokol, içerdiği geniş alternatifler ile üyelerimize hitap ediyor. Protokolün üyelerimiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve VakıfBank yetkililerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız