SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kredimiz Yok, Atbaşı Gidiyoruz..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Pazar günkü Eskişehir maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör İsmail Kartal, lider Oftaş'ın puan kaybıyla Mardin galibiyetinin daha anlamlı olduğunu söyledi.

Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada yapılan antrenman öncesi 4-1 galip gelinen Mardinspor ve önümüzdeki Pazar günü Eskişehirspor'la deplasmanda oynanacak maçı değerlendiren Teknik Direktör Kartal, şöyle dedi:

"Mardinspor maçına iyi hazırlandık. İstanbul Belediye maçında beklendiği gibi istediğimiz puanları alamadık. Bunu telafi etmek mecburiyetindeydik. Biz ve oyuncularımız bunun bilincindeydik. Çok istekli oynadık ve hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Bir önceki hafta taraftarlarımızı üzmüştük, bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz.

Bu galibiyetin Oftaş’ın puan kaybetmesiyle birlikte daha anlamlı olmuştur. Artık o maç geride kaldı. Aldığımız galibiyetler veya aldığımız her hangi bir mağlubiyetten çok abartılı bir şekilde bahsediliyor. Ama önemli olan sizin sahadaki yüreğiniz, sahadaki isteğiniz, hırsınız, arzunuz ve inancınız tam olduğu zaman yenemeyeceğiniz takım yok. Sahada koşmadan, savaşmadan, mücadele etmeden de asla maçta kazanılmıyor. Ama önemli olan aldığımız bu galibiyetin fazla abartılmamasını istiyoruz, sonuçta bir lig maçıydı kazandık. Mağlubiyetde de aynı, galibiyette de aynı. Bu yolda her şey olabilir. Ama çok abartılı olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bence (lig zirvesindeki değişkenlikler) son haftaya kadar devam eder. Altta kümede kalma mücadelesi eden takımlar var yani. Biz de yukarıda zirve mücadelesi veriyoruz. Gerçekten bu kolay bir şey değil puan puana, kafa kafaya gidiyorsunuz. Büyük bir baskı var üzerimizde. Şöyle baskıyı üzerimizden atmamız için seri yakalamamaz lazım. Bir maç, iki maç krediniz olsa, takım daha huzurlu , daha moralli maça çıkabilirsiniz. Ama maalesef geldiğimiz gündem beli böyle bir kredimiz yok, at başı gidiyoruz. Bakalım inşallah bundan sonrada bu hafta oynadığımız maç gibi iyi mücadele ettiğimiz gibi her takımı yenecek güçteyiz.

Eskişehir çok zor bir deplasman. Çünkü onlar her hafta 20 bin full seyirci ile oynuyor. Yani maçı televizyonda verse, pazartesi günüde oynasalar full 20 bin kişi önünde oynuyorlar. Onlarda bana göre ligde kalma mücadele veriyorlar. Çünkü sonuçta 30 puanla var. Ama 24 puanı olan takımla 6 puan fark var aralarında. Bence çok zor bir maç olacak. Ama oradan alacağımız bir 3 puan bizi çok rahatlatacak diye düşünüyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız