SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kreşte Mezuniyet Töreni

A- A+ PAYLAŞ

İlköğretim ve orta dereceli okullarda 2007-2008 eğitim-öğretim yılı sona ererken, okul öncesi eğitim veren kreşlerin 6 Yaş sınıflarında da mezuniyet törenleri yapılmaya başlandı.

Mücelli Caddesi Hasan Varol Sokakta bulunan, deneyimli eğitimci Melahat Özhan’ın sahip ve yöneticiliğindeki “Özel Melahat Abla Çiçek Kreşi”nin, 6 Yaş sınıfında eğitim gören ve önümüzdeki eğitim öğretim yılında ilköğretim 1. sınıfa başlayacak olan 15 çocuk için mezuniyet töreni düzenlendi.

Hacıoğlu Lokantası’nda düzenlenen mezuniyet ve kep giyme töreninde konuşan Melahat Özhan, okul öncesi eğitimin büyük önemi bulunduğunu, burada çocukların eğitim yaşamlarının temel bilgilerini aldıklarını, kendilerine güvenen bireyler olarak üst eğitim kurumuna hazırlandıklarını bildirdi.

6 Yaş Sınıfı öğretmeni İnsaf Çam da, verimli bir eğitim öğretim dönemi geçirdiklerini, mezun ettiği çocukların her birini özleyeceğini söyledi.

Mezuniyet töreninde diploma alan ve kep giyen 15 çocuk şunlar:

Ece Danış
Elif Yaren Aras
Emir Ömer Aydın
Ege Yapar
M.Eren Yıldız
Emre Demir
Adem Özkul
Abdurrahman Özkul
Petek Ilıcak
Doruk Kaplan
Yiğitcan Dağsever
Ahmet Asilbay
Ali Yiğit Tozal
Buğracan Fırat
Kerem Enes Karataş.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Emir Ömer Aydın (5 yıl önce)
    Vay Beeee :D
    0
    0
    Yanıtla