SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kriterlere Göre Hareket Ediliyor'

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:23:29
'Kriterlere Göre Hareket Ediliyor'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Fuzuli Caddesi esnafını ziyaret etti.
 
İl Genel Meclisi Üyesi Rıza Sinanoğlu, belediye meclis üyesi Orhan Barman,  AKP İl BaşkanYardımcısı Murat Turgut, merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Yusuf Günay ve yönetim kurulu üyesi Nihat Demir’le birlikte Fuzuli Caddesi esnafını ziyaret eden milletvekili Mustafa Şahin, vatandaşların sorunlarını dinledi.
 
Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Milletvekili Şahin, "Merkezde gezmedik esnaf kalmayacak şekilde tüm vekil arkadaşlarla esnafımızı ziyaret ediyoruz. Amaç, vatandaşlarla bir araya gelip, vatandaşların sorunlarını dinlemek ve sorunları ilgili ve yetkililere iletmektir. Biraz önce bir vatandaşın, belediyeyle ilgili bir iki ricası oldu. Biz ilgili ve yetkililerle iletiyoruz" dedi.
 
"Yüzde 70 bize oy verdi, yüzde 30 vermedi. Yüzde 70’in de yüzde 30’un da milletvekiliyiz ayrım yapmadan hizmetlerimizi yapıyoruz" diyen Şahin, Malatya'nın menfaati olunca gerisinin teferruat olduğunu belirtti.
 
Arguvan Türkü Festivali’nde ayrımcılık yapıldığını iddia eden Şahin, "CHP ve BDP’den gelen insanlar vardı. Ayrımcılığı körüklemekten ziyade birleştirici mesajlar verilse daha iyi olurdu. Sıkıntıları dile getirip sanki sadece Arguvan’a mahsusmuş gibi göstermeleri etik değildir. İhtiyaç hissedilmemişse karar veren ilgili merciler uygulama yapıyor. Bunda ayrımcılık yapılmadan kriterlere göre hareket ediliyor" şeklinde konuştu.
 

Esnafı ziyaret ederken basın mensuplarının son günlerde cem evleriyle ilgili talepler konusunda sorularını da cevaplandıran Milletvekili Mustafa Şahin, "Çocukluktan itibaren Alevi büyükleri bizimle birlikte camiye gelirdi. Cuma namazlarına, hatta vakit namazlarımıza gelirlerdi. Aleviliğin, her geçen gün ideolojik kimliğe büründürüldüğüne şahit olmaktayız" ifadelerini kullandı.
 
"Bir Alevi kardeşimize sorsanız biz de Müslümanız diyecek. Peygamberimiz bir, ortak bir paydamız varken, cami mi cem evi mi diye ayrım yapılmamalı" diyen Şahin, "İbadet yapacağımız mabet varsa o da camilerimizdir. Hıristiyanlarda 4-5 mezhep varken bir tek kiliseleri var. Bizde de değişik mezhepte olanlar var, herkes cami der ve orada ibadet yapar. Her mezhebe göre mabet alanı oluşturulursa bunun içinden çıkılamaz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız