SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kritik Bir Dönemden Geçiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:07:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, milli birlik ve beraberliğin bozulmaması temennisinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, beraberinde partililer ile birlikte, Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı’nı ziyaret etti.

Milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir dönemden geçtiklerine vurgu yapan Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, “Ülke ve millet olarak çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı’nın birleştirici açıklamalarını takdirle karşılıyoruz. Bunların devamını diliyoruz. İnşallah birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmayacaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli ise şunları söyledi:

“Bilindiği gibi 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler nedeni ile Malatya’nın da büyükşehir statüsüne kavuşması seçimlere ayrı bir zevk, ayrı bir heyecan ve ayrı bir mesaj vermektedir. Bu bakımdan Türkiye’deki milli birlik ve beraberliğin sağlanması, vatandaşlarımızın sağduyu ile seçime, sandıklara ve demokrasiye sahip çıkması oldukça önemlidir. Çoğunluğun azınlığa değil, azınlıkların da bütün vatandaşlarımızın da haklarının savunulması Malatya’nın hak ettiği değerleri alacağına inanmaktayız. MHP’nin Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık’a da yerel seçimlerde başarılar diliyorum. Oldukça değerli hizmetler vereceğine inanıyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız