SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kriz İddiasına Yalanlama

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:36:21
Kriz İddiasına Yalanlama
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da uzun süredir dillendirilen 'futbolcu alacakları' sorunu Adana Demirspor maçı öncesi patlak verdi. Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yöneticilerle bir araya gelen teknik heyet ve futbolcular, antrenmana çıkmadı. Antrenman sahasında bekleyen basın mensuplarının tesise geçmesiyle birlikte takım içerisinde ekonomik bir krizin yaşandığı gün yüzüne çıktı. Bu arada, kulüp başkanı Adil Gevrek ise, olayın ajans bültenleri ve internet sitelerine aksettikten yaklaşık 7 saat sonra Çarşamba gece yarısı facebook hesabından yaptığı açıklamada, kriz iddialarını yalanladı.

-Toplantıdan sonuç çıkmadı-

Antrenmana çıkmayan futbolcular, yönetimle bir toplantı yaptı ancak bu toplantıdan bir sonuç çıkmadı. Daha sonra teknik heyet ile bir araya gelen futbolcuların antrenmanlara çıkıp çıkmayacakları ise merak konusu oldu.

Saat 13.00'da başlayan ve 15.40'a kadar süren toplantıdan herhangi bir sonuç çıkmazken, yaşanan sıkıntısının 'futbolcuların alacaklarından' kaynaklandığı iddia edildi.

-Antrenmanın geç başlayacağı söylendi ancak hiç başlamadı-

Yeni Malatyaspor'un Adana Demirspor maçı hazırlıkları kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda saat 13.00'da antrenman yapması bekleniyordu.

Yardımcı antrenörler Zafer Hızarcı ve Engin Özdemir, saatler öncesinden antrenmanın yapılacağı sahaya gelerek, hazırlık yaptı. Teknik heyet ve kulüpten alınan bilgiye göre çalışma saat 13.00 itibariyle başlayacaktı. Ancak kulüpten gelen bir arabayla yardımcı antrenörler sahadan ayrıldı. Antrenör Zafer Hızarcı, basın mensuplarının antrenman olup olmayacağı yönündeki sorusuna, 'antrenman biraz geç başlayacak' cevabını verdi ve antrenman sahasından ayrıldı. 

-İrfan Buz tesisten ayrıldı-

Antrenman sahasında bir süre bekleyen basın mensupları, olan bitenden habersiz Orduzu Pınarbaşı'nde bulunan Nurettin Soykan Tesislerine geçti. Bir süre sonra yaşanan durumun ne olduğu da ortaya çıktı.

 Basın mensupları tesise ulaştıktan bir dakika sonra tesisten çıkan teknik direktör İrfan Buz, 'açıklama için biraz bekleyeceksiniz' dedikten sonra tesisin dışına çıktı. Tesis dışında yaklaşık 20 dakika telefonla konuşan tecrübeli teknik adam, yardımcı antrenörünün yanına gitmesinin ardından 13.45'te çıktığı tesise 14.07'de geri döndü.

Herhangi bir açıklama yapmayan ve gazetecilerle şakalaşan tecrübeli teknik adamın bir hayli gergin olduğu gözlendi.

-Gazeteciler tesisten çıkarıldı-

İrfan Buz'un yeniden tesise girmesiyle birlikte, süreci takip eden basın mensupları yeniden beklemeye başladı.

Son durum hakkında bilgi almak isteyen gazeteciler olup biteni anlamaya çalışırken, 14.21'de kulüpten bir görevli 'hocanın basın mensuplarının dışarıda durmasını' istediğini ifade ederek, basın mensuplarından tesisin dışına çıkmalarını istedi.

Saat 13.00'daki antrenmana çıkmayan teknik heyet ve futbolcular, daha sonra yemekhanede bir araya geldi. Bazı futbolcuların eşofmanlı bazılarının ise eşofmansız oldukları gözlendi.

-Gevrek'ten "asılsız" açıklaması..

Bu arada haber Çarşamba günü saat 17.00'den itibaren ajanslar ve internet sitelerinden yayılırken, kulüp başkanı Adil Gevrek'in yalanlaması ancak 7 saat sonra, saat 24.00'e doğru facebook hesabından geldi.

Gevrek, facebooktaki sayfasından, şu açıklamayı yaptı:

"Bugün bazı medya organlarında kulübümüz hakkında 'Futbolcuların paraları ödenmediği şeklinde yapılan haberler' tamamen ASILSIZDIR.

Bugünkü antrenmanımız 13.30'dan 18.30'a alınmıştır. Fakat olumsuz hava şartlarından dolayı çalışmamız salonda gerçekleştirilmiştir.

Bu arada futbolcularımızın günü gelmiş bütün ödemeleri gerçekleştirilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız