SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kriz Şenliği de Çarptı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi'nde geleneksel hale getirilen Yeşilyurt Kiraz, Kültür ve Spor Şenliklerine bu yıl Yeşilyurt Belediyesi'nin kuruluşunun 100. yılı olması nedeniyle ayrı bir önem veriliyor.

Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Bulgan ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Yeşilyurt Atılgan Parkı'nda ortaklaşa düzenledikleri basın toplantısında, kiraz şenlikleri hakkında bilgiler verdiler.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, bu yıl 15'ncisi kutlanacak olan Kiraz Şenliğinin belediyenin 100. kuruluş yıl dönümü olması nedeniyle ayrı bir önem verdiklerini belirtti. Kavuk, şenliğin 20 Haziran Cumartesi günü 09.30'da Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayacağını ve eşi adına yaptırılan anaokulunun açılışıyla, Prof. Dr. Mesut Parlak'ın anne ve eşi adına yaptırdığı anaokulun için de açılış töreni düzenleyeceklerini belirtti. Kavuk, Kiraz yarışmasının yapılacağı kutlamalar kapsamında, Hasan Çalık Devlet Hastanesinin diyaliz ünitesinin açılışı için de bir tören düzenleneceğini kaydetti.

Kavuk, şenlikler kapsamında düzenlenen konser programının ekonomik kriz nedeniyle bu yıl bir geceye indirildiğini ifade edip, konserde ise Korolar Çarpışıyor programına katılan Malatya korosu, Türk Halk Müziği Sanatçıları Seher Dilovan, Kahtalı Mıçı, Elif Avcı ile Mehmet Balaban'ın sahne alacağını söyledi.

Kavuk, 21 Haziran Pazar günü ise sünnet, nikah, mevlid-i şerif ile güreş müsabakalarının yapılacağını belirtti. Kavuk, 19 Haziran Cuma günü Malatya'da yaya trafiğinin yoğun olduğu noktalarda, tadımlık kiraz dağıtacaklarını ifade etti.

Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Bulgan ise, "Öncelikle amacımız, kirazı tanıtmak ve kirazın ihraç kapasitesini artırmaktır. Kirazın bu yıl rekoltesini yüksek olmasını bekliyoruz. Bütün Yeşilyurtlu ve Malatyalıları şenlik de görmek isteriz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız