SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Krizden Etkilendik Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, "2010 yılının birinci ve ikinci çeyreğinde Avrupa'nın en hızlı büyüyen ekonomisi olduk. Sanayi üretiminde çok net canlanmayı görüyoruz" dedi.

Ziraat Bankası tarafından Malatya'da "Dünya Ekonomisi, Türkiye ve Ziraat" başlıklı toplantı düzenledi. Anemon Otel Safir Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Karslı, mülki amirler, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, bazı siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile oda ve dernek başkanları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, bu tür toplantıları yaptıklarında müşterilerden, "Sizler dünyayı nasıl görüyorsunuz? Sizler ülkeyi nasıl görüyorsunuz" gibi çok sayıda sorular aldıklarını söyledi. Çağlar, Türkiye ekonomisinin, Avrupa'nın 16, dünyanın ise 17. büyük ekonomisi olduğunu kaydederek, "Krizden evet etkilendik. 2010 yılının birinci ve ikinci çeyreğinde Avrupa'nın en hızlı büyüyen ekonomisi olduk. Sanayi üretiminde çok net canlanmayı görüyoruz. Kapasite kullanım kullanımlarının yüzde 58'den yüzde 75'in
üzerinde olduğunu görüyoruz" diye konuştu.

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Karslı ise, "Ziraat Bankası, kurulduğu günden beri ülkemizin ekonomik ve kültürel kalkınmasında, özellikle de tarımsal sektörün modern bir yapıya kavuşarak, bugünlere gelmesinde öncü rolü oynamıştır. 147 yıl önce milli duygularla harekete geçirilen bu oluşum, tarihe tanıklık ederek, Türk ulusunun zor günlerinde yanında olmuş ve güçlenerek bugünlere gelmeyi başarmıştır. Bugün Ziraat Bankası, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın önde gelen bankalarından olmayı başarmıştır. Gerek sermaye birikimiyle teknoloji ve insana yaptığı yatırımla, gerekse de müşterilerine sunduğu ürün ve hizmetler konusunda lider konumunu sürdürmeye devam edecektir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız