SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Krize Rağmen Büyümüş Olması Sevindirici"

0
Güncellendi - 2018-10-03 22:52:24
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilecek olan Yapı ve Dekorasyon Fuarı 3 Ekim Çarşamba günü açılıyor. Büyükşehir Belediyesi yanında açılacak olan fuar, 7 Ekim tarihine kadar açık kalacak.

Şelale Restoranda fuara ilişkin basın toplantısı düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, fuarların bir şehrin gelişimi için önemli organizasyonlar olduğunu belirterek “Geçen yıl 4 bin metre kare bir alanda yapı fuarını açmıştık. Bu sene yüzde 21 büyümeyle 4 bin 800 metre kapalı alan içerisinde bir fuarı gerçekleştirmiş olacağız. Genel krize rağmen bu fuarımızın büyümüş olması bir sevinç kaynağıdır” dedi.

Göreve geldiklerinde açıkladıkları 112 Acil Eylem Planı kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Başkan Polat, “Malatya’mızı büyüttüğümüzde Türkiye’yi de büyütmüş olacağız. 112 Acil Eylem Planı çerçevesindeki çalışmalarımız hızla devam ediyor. Söz verdik yerine getireceğiz. 14.’sünü gerçekleştirdik ama MASKİ’nin yaklaşık 25 proje çalışması var da bu 112 Acil Eylem Planı içerisinde. Onun toplu açılışını da önümüzdeki hafta içerisinde değerlendireceğiz. Planladığımız şekilde çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin uluslararası ve ulusal düzeyde yılda 8 fuar organize ettiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

“Yarın (Çarşamba) açılışını gerçekleştireceğiz. 03-07 Ekim 2018 tarihleri arasında 6.’sını gerçekleştirmiş olduğumuz Yapı Dekorasyon Fuarı da Malatya’mıza ve bölgemize hizmet edecek. Malatya’nın büyükşehir olması sadece isminin büyükşehir olması ile elbette mümkün değil. Bunun altlıklarını bizim tamamlamamız gerekiyor. Malatya’mızın fuarlar şehri, müzeler şehri olması ayrı bir önem arz ediyor. Biz Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak toplamda 8 fuar organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Bu fuar organizasyonlarımızın bir kısmı ulusal, bir kısmı da Uluslararası fuarlar. Kitap fuarımız uluslararası statüsünde bir fuardır. Tabi fuarlar bir şehrin gelişiminde, büyümesinde, tanıtımında büyük katkı sağlıyor. Bu yönüyle de fuarları önemsiyoruz. Sadece Malatya’mız için değil, Bölgemiz için de aynı zamanda önemli bir yeri var. Aynı zamanda Malatya’nın gelişmesi, büyümesi bölge açısından da artı bir destek olacaktır. Bölge şehirlerimizle birlikte bu büyümeyi gerçekleştireceğiz. Öncelik bu fuarımızın Malatya’mızın ekonomisine katkı sağlayacağından eminim.”

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Sözcü (5 yıl önce)
    Hani kriz yoktu herşeye yüzde 70 zam geldi markette neye zam gelmedi
    0
    0
    Yanıtla
  • sibel (5 yıl önce)
    Allah milletimize yardım etsin. Güzel memleketim kimlerin elinde...
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    Sayın Başkanım Tandoğan mah.kavak caddesine elektrik direkleri kaldırımlarda yere serdiniz hepsi yelerde yürümek bile mesele anlamıyorum vallahi nasıl bir iştir.işler hep yarım yamalak,direkleri yerlere bıraktınız niye neden yerlerine takılmıyor ahmet çakırı aratıyorsunuz be kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • behlül (5 yıl önce)
    sayın başkan Allah billah aşkına emeksiz alt kavşak (maliye kavşağı ) oradaki kaldırımdan ne istedinizde söktünüz yazık ya ben günde 5 defa geçiyorum oradan hiç bir şey yoktu sadece 1 yada 2 taş oynamıştı yerinden onu yapmak yerine hepsini dağıttınız yazık milletin parasıyla yapmayın bunu eğer ki benim param varsa haram olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    AKP BAŞKA SİMALAR OLMAZSA ADAY size oy yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gengi (5 yıl önce)
    Yazık ya. O çadırın montaj ve de montaj fiyatını da bi açıklayın da milletin ağzı uçuklasın. Haramdır. Günahtır. Hele de bu zamanda resmen ihanettir faraza işler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gengi (5 yıl önce)
    Lütfiye bak Lütfi ye :)))) Sizede galmaz merağ etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (5 yıl önce)
    işine gelince kriz işine gelmeyince çağ atlattık..bedeli nasılsa her zaman millet öduyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı bir vatandaş (5 yıl önce)
    Hacı Uğur Polat ve ekibi bana göre Malatya'ya bir şey katmıyor. Malatya'da ses getirecek bir proje var mı Allah aşkına. Beyler bayanlar gidin diğer Büyükşehirlere bakın nasıl hizmetler gelmiş görün. HACI Bey siz en iyisi emekli olun Ankara Balgatta nargilenizi için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (5 yıl önce)
    Sizin büyüklüğünü ancak reklam billboardlarının altında yazan isimleriniz siz devlet kesesinden şahsi reklam yaparak büyürsünüz ancak ama Rabbim bunun hesabı sorar ben sizin isminizi her yerde okumak zorundamıyım sadece büyük şehir belediyesi yazsa ve kim gelse kullansa daha iyi olmaz mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (5 yıl önce)
    Hacı başkan fazla heveslenme sana būyükşehir bşk yok neyaptın malatyaya...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Akp biz artık aynı insanları istemiyoruz değişiklik istiyoruz anlayın artık anlayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahdet (5 yıl önce)
    Sen varsan oy moy yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)
    Meali şu: Daha fazla para harcadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (5 yıl önce)
    Istifa et
    0
    0
    Yanıtla
  • Gaskes (5 yıl önce)
    Reis kriz yok diyor belediye baskani krize ragmen diyor tuaf isler bunlar biri dogru soylemiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozcan (5 yıl önce)
    Foto daki keyfe bak adamların umrunda değil dünya.metre kare büyüdü diye ekonomiyi de büyüttü vay halimize
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer (5 yıl önce)
    hacı başkan, Türkiye'de en pahalı su ve ulaşımı kullanıyoruz. ankara büyükşehir belediyesi su fiyatlarını düşürdü. siz de bir zahmet su ve ulaşım fiyatlarını düşürün. ayrıca kayısı ile özdeşleşmiş bir şehrin kayısı fuarını unutturup bu şehirle alakasız fuarlar düzenlemeniz de tuhaf doğrusu.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    fuar çadırı 800 metre genişledi diye sevinen bir büyük şehir belediye başkanı !!! yazık 112 acil eylem planı dedi sayın başkan acil eylem planına hayvanat bahçesini de ekledi. malatya'nın hayvanat bahçesi, çiçek, böcek, saat kulesi ile kaybedecek vakti yok. acilen şehir hastanesi, kuzey çevre yolu, hafif raylı sistem, battalgazi devlet hastanesi, köprülü kavşaklar, yeni alt merkezler, çok katlı oto parklar, trafik sorununa çözüm ve devasa yeşil alanı bol şehir parkları bekliyor malatya. kısacası vizyonu ve misyonu büyük adaylar bekliyor malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (5 yıl önce)
    Sayın başkan, bu söylediklerine yanında oturanlar inanıyor mu bir sorar mısın onlara
    0
    0
    Yanıtla