SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuaför Kursu Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:32:34
Kuaför Kursu Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde kuaförlük kursu açıldı.

İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan saça geçici ve kalıcı şekil verme ve boyama teknikleri kursu Doğanşehir Şerafetin Yıldırım Parkı’nın karşısında açıldı. Kuaförlük kursuna bayanlardan ilgi oldu.

Halk Eğim Müdürlüğü yetkilileri, kurs hakkında şu bilgileri verdi:

“Doğanşehir de Halk Eğitim Müdürlüğü sayısız kurs açtı. Bu kurslarımızda amaç kursiyerlerimizi meslek sahibi etmek, aile bütçelerine katkıda bulunmalarını sağlamak. Kurs, 900 ile bin saat olarak düzenlendi. 6 ay sürecek olan kursta kursiyerler kurs sonunda sertifika verilecek. 25-65 yaş arası tüm bayanları kabul ediliyor. Kursa, normalde 12 kişi olarak tasarlanan kursumuzda şuan 18 kursiyerimiz bulunmaktadır. Kurs Hocamız Suna Erbatan çok deneyimli bir hocamızdır. 3 kurusu bitiren bayanlar kalfalık belgesi almaya hak kazanırlar.”

Doğanşehir Halk Eğitim Müdürlüğü Usta Öğretici Suna Erbatan, “Kursa ilginin yüksek olduğunu ancak bazı sıkıntıları bulunduğunu bu konuda bayanlarımızdan saçlarını yaptırmak isteyenleri bekliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız