SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuaför Sertifikası Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:33:25
Kuaför Sertifikası Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Doğanşehir ilçesi Polat beldesinde açılan kuaförlük kursunu tamamlayan 20 kursiyere sertifikaları Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar’ın da katıldığı bir törenle verildi.

Törende Polat Belediye Başkanı Hasan Orman, Malaya İŞKUR İl Müdürlüğü destekli kursun başarıyla tamamlanmasının sevincini yaşadıklarını söyledi. Başkan Hasan Orman, İŞKUR Malatya İl Müdürlüğü ile Polat Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen bu tür kursları devam ettirmeyi hedeflediklerini açıkladı. Başkan Orman, belediye imkanlarıyla şu anda 19 kursiyere daha kuaförlük kursu verildiğini de ifade etti.

Kuaförlük kursu 1 Eylül 2012 ile 4 Ocak 2013 tarihleri arasında devam etti. 4 ay boyunca kursiyerlere İŞKUR tarafından görevlendirilen bir kuaför öğretmeni kurs verdi. Kursa katılan kursiyerlere, aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla belli miktarda ücret de ödendi.

Kurs bitimi sonrası kursiyerler için bir sertifika töreni düzenlendi. 20 kursiyer başarı sertifikalarını Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Polat Belediye Başkanı Hasan Orman ve Doğanşehir Halk Eğitim Müdürü Vahap Çelik’in elinden aldılar.

Polat Belediye Başkanı Hasan Orman tarafından sertifika töreninin ardından Polat Beypınarı Alabalık Tesislerinde kursiyerlere ve misafirlere bir yemek verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız