SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuaför Şov

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası'nın düzenlediği gecede, berberler ve kuaförler sahnede şov yaptı.

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası'nın düzenlediği gece, Reyyan Düğün Salonu'nda yapıldı. Geceye TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Bayram Yumrutepe, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Malatya'daki esnaf odaları başkanları, Adıyaman, Şanlıurfa, Sivas, Kayseri, Gaziantep, Kilis, Elazığ, Karaman, Adana, Tarsus, Nizip oda başkanları ile çok sayıda davetli ve kuaförler ve berberler katıldı.

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nedim Ekici, oda üyelerinin birlik ve beraberliğini sağlamak amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade ederek kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren de Berberler Odası yönetimine böyle bir organizasyonu düzenlemesinden dolayı teşekkür etti.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, esnafın morale ihtiyacı olduğunu söyleyerek, "Biz her fırsatta esnafın derdini dile getirmeye gayret gösterdik. El emeğinin ve sanatın her zaman fazlasıyla takdir edilmesi gerektiğine inanan biriyim" dedi.

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, Berberler Odası Başkanı ve Yönetimi'ne düzenledikleri organizasyondan dolayı teşekkür ederek, "Esnaf ve sanatkar camiası denilince özellikle sanatını icra eden kesim başta gelir. Özellikle bayan kardeşlerimizin yoğun bir şekilde bu geceye katkıda bulunması bizleri son derece mutlu etmiştir. Bayan kardeşlerime ve bütün oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkarlar arasındaki birlik ve beraberliği bundan sonra da sürdüreceğiz. Biz esnaf camiası olarak hem kendi sorunlarımızı hem de Malatya'mızın sorunlarını gücümüz yettiği kadar hem Malatya'da hem de Ankara'da dile getireceğiz. Bunu Malatya'da aldığımız güçle yapıyoruz" dedi.

ATEŞLİ ŞOV
Yapılan konuşmaların ardından kuaförler ve berberler sahneye çıkarak saç modellerini sergiledi. İlgiyle izlenen şovlarda, kuaför ve berberler birbirinden güzel saç modelleri ortaya çıkardı. Kısa süre içerisinde ortaya çıkarılan modeller katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Kuaför ve berberlerin en dikkat çekici gösterisi, bir kadının saç modelinin ateşle süslenmesiydi. İlgi gören ateşli şovda, kadın başından çıkan kıvılcımlara aldırış etmeden gösterisini yaptı. Günün son şovunda ise küçük bir çocuğun saçlarına şekil verildi. Gecede daha sonra sanatçılar sahne alarak kuaför ve berberlere eğlenceli saatler yaşattı.

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası'nın düzenlediği gecede, misafir oda başkanlarına Malatya kayısısı hediye edilerek toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız