SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuaförlere Topuz Eğitimi

0
Güncellendi - 2016-01-12 17:54:45
Kuaförlere Topuz Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası tarafından berber ve kuaförlere ücretsiz olarak uygulamalı topuz eğitimi verildi.

Türkiye’de bir ilk olan uygulamalı topuz eğitimine Malatya Aksaç Oteli ev sahipliği yaparken eğitime Malatyalı ve Malatya dışından kuaför ve berberler yoğun ilgi gösterdi.

Eğitimle ilgili konuşan Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş topuz eğitimine geçen yıl başladıklarını ancak uygulamalı olarak ilk defa bu yıl yaptıklarını ifade ederek, “Geçen yıl yaptığımız topuz eğitimini şov şeklinde ayarlamıştık. Bu yıl ise birebir uygulamayla kuaförlerimize eğitim vermeye karar verdik. Şu anda çok büyük bir talep var ve bu birebir eğitimi Malatya’da bir ilk. Ben bu uygulamaya katılan bütün kuaför arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. Toptaş iki yıl önce göreve geldiğini hatırlatarak, “İlk geldiğim zamanda ifade ettiğim gibi ben bu koltuğa oturmaya gelmedim. Bay ve bayan kuaförlere hizmet etmeye geldim ve bu hizmete de görev sürem doluncaya kadar devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Eğitim uzmanı ve aynı zamanda kuaför olan İsmail Demir ise “Uygulamalı eğitimi Türkiye’ye getiren kişiyim ve aynı zamanda Türkiye’nin belli illerinde ilk defa eğitim veren ve yıllardır bu sektörde olan bir kuaförüm. Ücretsiz topuz eğitimi Türkiye’de hiç yapılmamıştı, yapılanlarda ücretliydi. Ben bu projeyi yıllar önce düşünmüştüm, sponsor işini hallettikten sonrada oda başkanlarımızla temasa geçip ilk eğitimimizi Malatya’da başlattık ve şu an katılım çok yoğun, kuaför arkadaşlarımızın ilgisi büyük. İnşallah önümüzdeki dönemlerde Türkiye’nin her tarafında bu eğitimleri yapacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız