SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küba İle Normalleşme Sürecini İptal Etti

0
Güncellendi - 2017-06-17 00:42:14
Küba İle Normalleşme Sürecini İptal Etti
A- A+ PAYLAŞ

ABD Başkanı Donald Trump, eski Başkan Barack Obama'nın Küba'yla başlattığı normalleşme sürecini iptal ettiğini açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump, Miami'de düzenlenen basın toplantısında ABD'nin dış politikası hakkında açıklamalarda bulundu. Trump, dış politikada Küba'ya yönelik değişiklikler yaptığını açıklayarak, eski Başkan Barack Obama'nın, Küba'yla başlattığı normalleşme sürecini iptal ettiğini açıkladı.

Trump, Castro rejimini barbar ilan ederek, “Tanrı'nın yardımıyla, yakında özgür bir Küba elde edebileceğiz. Komünizm, şimdiye kadar denenen, her ulusu yok etti" dedi.

"SORUŞTURULUYORUM" AÇIKLAMASI..

Öte yandan, ABD Başkanı Donald Trump, ABD seçimlerindeki olası Rus müdahalesine karşı soruşturma yürüten eski Federal soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü James Comey'in işine son vermesinin ardından kendi hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi. Trump, resmi Twitter hesabından konuya ilişkin, "FBI Direktörünü kov diyen adam tarafından soruşturuluyorum" dedi.

Trump, yayınladığı bu mesajda, isim vermeden ABD Adalet Bakan Yardımcısı Rod Rosentein'i hedef gösterdi.

Öte yandan Rosentein, Comey'in görevine son verilmesi için rapor vermişti. Trump, ise konuya ilişkin, "Bu öneri olmasaydı bile onu görevden alacaktım" ifadelerini kullanmıştı.

Washington, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız