SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kubbe Dağı 8 Saat Geçit Verdi!

A- A+ PAYLAŞ

Yoğun tipi nedeniyle kapanan ve 3 gün sonra açılabilen Malatya-Pütüge karayolu, 8 saatte tekrar kapandı.

Yoğun tipi nedeniyle ancak 3 gün sonra açılabilen Malatya-Pütürge karayolunun bölgedeki yoğun tipi ve kar yağışı nedeniyle yeniden kapandığı bildirildi. Toplam 8 saat açık kalan yolun yeniden kapanması nedeniyle bazı yolcu minibüslerinin yolda mahsur kaldığı, araçların Karayolları ekiplerinin erken müdahalesi ile kurtarıldığı öğrenildi.

Karayolları yetkilileri, bölgede yaşayan sürücülerin kış şartlarını bilmelerine rağmen uyarıları dikkate almadan yola çıktıklarını, bunun da sıkıntıya neden olduğunu ifade etti. Yolda kalan bazı araçların zincir takmadan yola çıktığını tespit ettiklerini söyleyen yetkililer, sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini belirtti.

254 KÖYÜN YOLU KAPALI..
Bu arada, Malatya'da 501 köyden 254'ünün yollarının kar ve tipi yüzünden ulaşıma kapalı olduğu açıklandı.

İlçelere göre toplam köy sayısı ve yolu kapalı olan köy sayısı şöyle:

Merkez 43 -8
Akçadağ 71 -23
Arapgir 42 -27
Arguvan 46 -31
Battalgazi 12 -
Darende 47 -29
Doğanşehir 29 -11
Doğanyol 13 -10
Hekimhan 50 -46
Kale 19 -
Kuluncak 20 -14
Pütürge 62 -40
Yazıhan 27 -10
Yeşilyurt 20 -5
Toplam 501 -254

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız