SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kubbe Dağı'nda Heyelan..

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:22:25
Kubbe Dağı'nda Heyelan..
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçesindeki Kubbe Dağı mevkiinde aşırı yağışlar sonrasında meydana gelen heyelan yolun kapanmasına neden oldu. 

Malatya Pütürge yolunun 36. kilometresinde gece saat 02.00 (Pazartesi) sularında heyalan meydana geldi. Yolun trafiğe kapanmasının ardından bölgeye sevk edilen Karayolları ekipleri ile özel firmanın elamanları çalışmalara başladı. İş makineleri ile önce servis yolu yapıldığı ve böylece trafik akışının sağlandığı, sonrasında ise yolu kapatan toprağın tahliyesine başlandığı öğrenildi. 

Malatya Yolunda Heyelan

Bu arada Adıyaman-Çelikhan-Malatya karayolunda da aşırı yağış nedeniyle sabaha karşı heyelan meydana geldi. 

Adıyaman’a 10 kilometre uzaklıktaki Palanlı köyünün üst kısmında oluşan heyelanda kopan büyük kaya parçaları toprakla birlikte yola düştü. Üç gündür süren sağanak yağmurun neden olduğu heyelan yolu tamamen kapattı. Yaklaşık iki saat kapalı kalan yol nedeniyle araçlar kuyruk oluşturdu. Yol, Karayolları ekiplerinin çalışması sonrası tek şeritten açılarak, araçların geçişine izin verildi. Karayolları ekipleri daha sonra yolu temizleyerek trafiğe açtı.

FOTOĞRAFLAR: Kubbe Dağı'ndaki heyelan ve yol açma çalışmaları

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız