SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küçük Azra'nın Yaşaması İçin

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:23:42
Küçük Azra'nın Yaşaması İçin
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeler Topluluğu (TODUP), ilik nakli bekleyen Azra Sultan Şanlı için kan verdi.

Hemofagositik Lenfohistiositoz (HLH) hastası olan Hakan-Burcu Şanlı çiftinin 10 aylık bebekleri Azra Sultan Şanlı için üniversite öğrencileri seferber oldu. Vücudunun savunma sisteminin bozulmasıyla meydana gelen HLH sonucunda ateş, dalak, karaciğer büyümesi gibi komplikasyonlar yaşayan minik Azra için bir kampanya düzenleyen İnönü Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeler Topluluğu, üniversite öğrencilerini bir araya getirerek, Fuzuli Caddesi'nde Kan Bağış Merkezi'nde kan bağışında bulundu. 

Malatya İnönü Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeler Topluluğu Üyeleri Suat Toktaş ve Murat Öztekin, amaçlarının Azra ve onun gibi olan hastalara dikkat çekmek olduğunu söyledi. 

Malatya İnönü Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeler Topluluğu Üyesi Murat Öztekin, "Azra gibi binlerce hatta milyonlarca insan var. Hep beraber ilik bankasına daha fazla katkıda bulunalım. Herkes evinde oturup 'milyonda bir ihtimal' diyor. Evde oturup, kan bağışı yapmazsak, o ihtimal milyonda bir olur. Hepimiz örgütlenip, bu işin önemini anlatırsak, bu milyonda bir olan ihtimal binde bir, yüzde bir ihtimale düşecektir. Biz bu işi Malatya'da başlattık, Türkiye genelinde de ses getireceğiz" dedi.

Öztekin, Türkiye'nin dört bir yanından gelen üniversite öğrencilerinin ilik bekleyen hastalar için umut olmaya çalıştığını belirterek, herkesi duyarlı olmaya davet etti.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız