SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Küçük Beyinliler Rahatsız!.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:26:51
'Küçük Beyinliler Rahatsız!..
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Biz gezmeden sırça köşklerde oturarak siyaset yapmıyoruz” dedi. 

Milletvekili Mustafa Şahin, Ramazan ziyaretleri kapsamında beraberindeki partililerle merkez Sancaktar Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Milletvekili Mustafa Şahin burada yaptığı konuşmada, "Bizler bir insanın kul hakkının ahirette vebalinin ne kadar büyük olduğunu,bize sorulacak ilk sorunun da kul hakkı olduğunu bilenlerdeniz. Onun için bizi hiçbir töhmet altında bırakmayacak hizmetleri yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

“Önceleri çevre yolunun alt tarafına gittiğiniz zaman değil kaldırım, çakıl taşı dahi dökülmüyordu. Biz 2009'da seçime başladığımız dönem çevre yolunun altıyla kanalın üstünde olan kısımda diğer mahalleler gibi yapacağız diye bir vaadimiz vardı” diyen Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizler onu gerçekleştirdik. Dün oralara hiçbir kazma vurulmazken Taştepe’ye, Melekbaba’ya, Göztepe’ye, Tandoğan'a, Yeşiltepe’nin bütün mahallelerine Allah'a hamdolsun alnımız açık,göğsümüzü gere gere gidebiliyoruz. Niye oradaki insanlar da bizim insanlarımız. AK Parti yerel yönetimlerde bu anlayışla hareket ediyor. Bu ziyaretlerimizi eksikliklerimizi görmek, varsa bunların notunu almak ve eksikliklerin hızlı bir şekilde giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Daha iyiye,daha güzele insanlarımızın ulaşması için vatandaşlarımızı dinliyor,istişarelerde bulunuyoruz.Herkesin gördüğü farklı bir perspektif,farklı bir pencere vardır.”

Milletvekili Mustafa Şahin, bazı kesimlerin bu ziyaretlerden rahatsızlık duyduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

“Belediye başkanımız da, milletvekillerimiz de, teşkilatımız da gezecek, insanımızla beraber siyaset yapacaktır. Biz gezmeden sırça köşklerde oturarak siyaset yapmıyoruz. Karış karış gezeceğiz, mahalle mahalle, cadde cadde, cami cami, ev ev gezeceğiz. Hastaneyse hastane, çarşıysa çarşı, esnafsa esnafımızı gezeceğiz. Bazı küçük beyinliler bizlerin gezmesinden de rahatsız olacaklar. Çünkü onların taşımış olduğu zihniyet hiçbir zaman için sırça köşklerini bırakıp da halkın içersine girmemiştir.Bizler göğsümüzü gere gere Allah'a hamdolsun halkın içerisindeyiz, halkın içerisinde de hayatımızı sürdüreceğiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız