SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Küçük Düşünüyor'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:24:42
'Küçük Düşünüyor'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüzde 35 oy hedefi ile ilgili olarak, “Bir muhalefet liderinin iktidarı hayal etmemesi onun ne kadar küçük düşündüğünü gösterir” dedi.

Öznur Çalık, AKP Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Beraberinde İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve il yönetiminden partililerle ziyarete katılan Çalık, burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AKP teşkilatının 7/24 durmadan çalıştığını belirten Çalık, “İnşallah bu çalışmayı 7 Haziran 2015 seçimlerine hep beraber yaşayacağız. Çalışmalarımızın ürününü sandıkta göreceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüzde 35 oy hedefi ile ilgili de konuşan Çalık, “Bir muhalefet liderinin iktidarı hayal etmemesi onun ne kadar küçük düşündüğünü gösterir. Biz iktidar partisi mensupları olarak biliyoruz ki Allah nasip ederse, tek başımıza iktidara bir kez daha geleceğiz. 12 yılımızı nice yıllara diye beraberce kutlayacağız. O sandıktan çıkan AK oylarla millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Onlar yüzde 35’i hayal ede dursunlar, biz hiç kimsenin hayal etme gücünü kısıtlayamayız ama bilsinler ki aldıkları yüzde 35 oy dahi olsa muhalefette kalacaklar” şeklinde konuştu.

Kadınların AKP'nin urulduğu günden itibaren en büyük destekçileri olduğunu vurgulayan Öznur Çalık, Malatya’da Kadın Kolları kongrelerinin tamamladığını belirterek, göreve devam eden Serap Alagöz ve yönetimine de başarılar diledi.

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da kadın kollarının kendileri için çok önemli bir birim olduğunu ifade ederek, “Teşkilatımızın eli ayağı diyebiliriz. Bizim gidemediğimiz, aşamadığımız kapıyı kadın kolları ile birlikte aşıyoruz. Bu gayretli çalışmalarınızdan dolayı kadın kollarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz, 7 Haziran seçimleri öncesinde iyi bir çalışma yaparak, her zaman olduğu gibi bu seçimde de başarılı bir şekilde sandıktan çıkmayı umut ettiklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız