SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Küçük Esnaf Bu Projeden Zarar Görecek''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, özelleştirilen Sümerbank Dokuma Fabrikası'nın alanına ticaret ve konut alanı yapılacak olmasına tepki göstererek, küçük esnafın bu projeden zarar göreceğini söyledi.

Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ve yönetim kurulu üyeleri, ESOB Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Keskin, özelleştirilen Sümer Dokuma Fabrikası'na ait alana Malatya Yaşam Merkezi adı altında kurulacak ticaret ve konut alanına tepki gösterdi.

Sümer Dokuma Fabrikası'nı satın alan grubun Malatyalılara burayı işleteceklerine dair söz verdiklerini hatırlatan Keskin, "Bütün Malatyalılar ve sivil toplum kuruluşları verilen sözün yerine getirilmesini istemelidir" dedi.

Bu projeyle Malatya'da çok sayıda küçük ve büyük işletmenin zarar göreceğini belirten Keskin, bundan sonra Şeker ve TEKEL fabrikalarına ait alanlara da sahip çıkılması gerektiğini kaydetti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ise Sümer Dokuma Fabrikası alanına ticaret ve konut alanı yapılmasına karşı olduklarını söyledi.

Bu arada, Malatya Faal Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Dr. Mehmet İncebay ve İl Hakem Kurulu Başkanı Dursun Cumali Sucu da ESOB Başkanı Şevket Keskin'e ziyarette bulundu. ESOB Başkanı Keskin, amatör futbol kulüplerine oda başkanları olarak destek vereceklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız