SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küçük, Esnafa Teşekkür Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:22:32
Küçük, Esnafa Teşekkür Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yapılan seçimde ikinci parti CHP’ye açık fark atan AKP adayı Vahap Küçük, esnafa teşekkür ziyareti yaptı.

Belediye Meclis Üyeleri Rüstem Çatı, Mustafa Gülhaş, Zeki Sülü, Mehmet Polat ve eski belde belediye başkanları ve partililerin katıldığı esnaf ziyaretinde esnafa teşekkür eden Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, “Bana oy veren, vermeyen herkese teşekkür ederim. Hedefim öncelikle Doğanşehir’de birlik beraberlik ve kardeşlik, sonrada hizmet getirmektir. Doğanşehir görevini yaptı. Şimdi sıra bende Allah’ın izniyle artık durmayacağız” dedi.

AKP Doğanşehir’de 9 belediye meclis üyesi ve 2 kontenjan kazandı. AKP, toplamda 13 bin 236 oyla oyların yüzde 53’ünü alırken, CHP ise 6 bin 694 oyla 3, MHP de 4 bin 686 oy ile 1 meclis üyeliğini aldı.

Doğanşehir’de AKP’den Rüstem Çatı, Mustafa Gülhaş, Zeki Sülü, Memet Polat Hasan Mumcu, Abuzer Çılgın, Mahmut Bakırcı, Kemal Kılıç ve Mehmet Birişik. Kontenjandan Hakan Çiftçiolu ve Bekir Alpagut seçildi. CHP ise 3 meclis üyesi Mehmet Okcu, Cemal Afşin ve Metin Coşkun, MHP’den de Neşat Karakuş, Doğanşehir Belediye Meclis Üyeliğini kazanan isimler arasında yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız