SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küçük Etem Kaza Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir otomobilin TIR'a çarpması sonucunda bir çocuk ölürken, anne ve babası da yaralandı. Hekimhan merkezindeki kazada da 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

TIR'A ÇARPTI..
Edinilen bilgiye göre kaza, Doğanşehir ilçesi Çığlık köyünde meydana geldi. Ramazan Çatalkaya (29) yönetimindeki 44 ET 276 plakalı otomobil, yolun kaygan olması nedeniyle önünde giden Tuğrul Aktoprak'ın kullandığı 34 EB 5609 plakalı TIR'a çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Ramazan Çatalkaya'nın oğlu Etem Çatalkaya (7) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan otomobil sürücüsü Ramazan Çatalkaya ve eşi Nurten Çatalkaya ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. (Fotoğraf bu kazadan)

HEKİMHAN'DA..
Bu arada Hekimhan ilçe merkezinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 35 yaşındaki Yurtseven İzci yönetiminde bulunan 01 US 003 plakalı otomobilin Karadere mevkiinde yoldan çıkarak devrilmesi sonucunda Niyazi, Yurtseven, Hatice, Miraç ve Latife İzci adlı vatandaşlar yaralandı. Yaralılardan Niyazi İzci, kaldırıldığı Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Hatice İzci Turgut Özal Tıp Merkezi'nde; Yurtseven, Miraç ve Latife İzci ise Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız