SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Küçük Gidiyor Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:18:58
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt ilçe merkezindeki derenin ıslah edilmesi ile turizm konusunda önemli bir mekanın Malatya’ya kazandırılmış olacağını söyledi.
 
Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki parti il yöneticileri ile birlikte Yeşilyurt ilçesine inceleme gezisi düzenledi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk’u ziyaret eden Çalık, burada AKP İlçe Başkanı Fikret Çolak ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte ilçenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Yeşilyurt deresi ıslah çalışması ile ilgili olarak DSİ Şube Müdürü Mehmet Albostan da proje hakkında bilgilendirme yaptı.
 
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, “Sorunların çözümü için biz varız. Sorunları kurum ve kuruluşlar ile birlikte çözeceğiz. Gelecekte güzel günler bizimdir. İyi çalışacağız. Dertlenme yeri değil, dert çözen yerleriz” dedi.
 
Milletvekili Öznur Çalık ise, Yeşilyurt ilçesinin Malatya’nı büyükşehir olması ile birlikte önemli bir merkez olacağını ifade ederek, bunun için planlamaların sürdürüldüğünü kaydetti. Çalık, başlatılan projeler kapsamında Yeşilyurt ilçe merkezinde geçmekte olan derenin ıslah edilmesi olduğunu ifade ederek, “Yeşilyurt’u turizm cenneti haline getirecek olan çok önemli projelerden birisi de ilçe içerisinde geçmekte olan derenin ıslah çalışmasıdır. Gündüzbey’den başlayıp yaklaşık bin 250 metre uzunluğundaki derenin ıslah yapılabilmesi için DSİ Genel Müdürümüzü ziyaret etmiştik. Projenin hemen hazırlanıp, ihale sürecinin hemen başlatılmasını bekliyoruz. Yürüyüş yolları ile, istinat duvarları ile ışıklandırılması ile burası görülmeye değer mekanlardan bir tanesi olacaktır” dedi.
 
Çalık, Yeşilyurt İlçesindeki adliyenin kapatılması hakkında ise, “Malatya Adliyesi, Yeşilyurt ilçe sınırları içerisine kuruluyor. Yeşilyurt’tan küçük bir adliye gidiyor ama büyük bir adliye geliyor” dedi.
 
Çalık ve beraberindeki partililer ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile esnafları ziyaret ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız