SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Küçük Hesap Yapmıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Nemrut Dağı yolundaki genişletme çalışmalarını yerinde takip ederek Nemrut Dağı'na çıktı.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partili yöneticileriyle birlikte Nemrut Dağı yolunda incelemelerde bulunarak Nemrut Dağı'na çıktı.

Nemrut Dağı'ndaki eserlerin korunması ile ilgili olarak herkesin aklıselim düşünüp, gerekeni yapması gerektiğini vurgulayan Çalık, "Öncelikle bizim Malatya tarafından yol şartlarını iyileştirmemiz gerekiyor. Yol şartlarını ve konaklama şartlarını en iyi şekilde sağlamalıyız. Yol çalışmalarındaki eksiklikleri gidereceğiz" dedi.

Çalık, "Biz bölge halkı olarak Adıyaman ile Malatya et ve tırnak gibiyiz. Hiç ayrılmadık bundan sonra da ayrılmayı da hiç düşünmüyoruz. Bu bölgenin kalkınması için bizim el ele vermek zorunda olduğumuzu biliyoruz. Nemrut'un Malatya'ya mı ? Adıyaman'a mı ? Ya da bölgenin neresine ait olduğu ile alakalı hiç hesabımız olmadı. Biz bu bölgenin turizm bölgesi olarak kalkınmasının istiyoruz. Buraya gelen turistlerimizin alışveriş yapmasını sağlayacak ciddi çalışmalar yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Biz Malatya olarak yol güzergahımızı iyileştirelim konaklama şartlarını güzelleştirelim ve turistlerimizi bölgemize çekelim diye mücadele ediyoruz. Biz küçük hesap yapmıyoruz. Biz büyük düşünüyoruz. Malatya olarak büyük düşünmeye devem edeceğiz Yol şartlarımız çok kötüydü. Virajlı ve dardı. Özel İdaremizin mühendisleri ile beraber ortak bir çalışma yaptık. Virajları düzeltebildiğimiz kadar düzelttik. Bu sene stabilizesini yapıp yolu olduğu gibi bitireceğiz. Önümüzdeki senede bu yolu asfaltlamayı planlıyoruz Asfaltın bittiği noktadan itibaren diğer kalan kısmı da özel taşlarla döşeyeceğiz. Büyük oranda yolda rahatlama da olacak. Bundan sonra bize düşen görev ekonomik açıdan burayı kalkındırmak olacaktır" şeklinde konuştu.

Çalık, Nemrut Dağı'nda beraberindekiler ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız