SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küçük Hokeyciler Ankara'da

A- A+ PAYLAŞ

23 Nisan Kutlamaları kapsamında Türkiye Çim Hokeyi Federasyonunun Çankaya Belediyesi Sponsorluğu ile organize ettiği 26-27 Nisan 2008 tarihlerinde Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenen 2.Ulusal Hokey Çocuk Şenliğine Malatya'dan iki kulüp katıldı.

Malatya’dan Atatürk İlk Öğretim Okulu Spor Kulübü ve Kano Rafting Gençlik ve Spor Kulübü ile İstanbul, Hatay, Kocaeli, Diyarbakır ve Ankara’dan toplam 26 takımdan 208 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen şenlikte; minik sporcular müsabakalar dışında hem eğlenip hemde gezdiler.

Şenlikten sonra Malatyalı hemşerilerini, yoğun iş temposuna rağmen yalnız bırakmayan Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı ve iş adamı Ekrem Dernek, Veli Sporcu ve idarecilerden oluşan 50 kişilik Malatya kafilesine akşam yemeği verdi.Hemşerilerini Ankara da görmekten çok mutlu olduğunu belirten Dernek, veliler ve minik sporcularla sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız