SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küçük Kız Baraj Gölünde Boğuldu

0
Güncellendi - 2019-08-07 21:41:38
Küçük Kız Baraj Gölünde Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 10 yaşındaki İran uyruklu Yasaman Amirikahnoush, yüzmek için girdiği barajda boğuldu.

Elazığ’da yaşayan İran uyruklu Yasaman Amirikahnoush, Battalgazi ilçesindeki Atabey iskelesi civarındaki baraj kenarında piknik yapmak için Malatya’ya geldi.

Aile piknik yaparken, 10 yaşındaki Yasaman, aynı aileden 3 çocukla birlikte yüzmek için suya girdi. Boğulma tehlikesi geçiren çocukları sudan çıkartmak için aile ile birlikte çevredeki vatandaşlar seferber oldu.

Vatandaşlar, 3 çocuğu kendi çabalarıyla kurtarırken, Yasaman Amirikahnoush gözden kayboldu.

Olay yerine çağrılan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Malatya Büyükşehir Belediyesi sualtı dalış ekibi, küçük kızın bulunması için arama kurtarma çalışması başlattı.

Ekipler 30 dakika süren çalışma sonrası küçük kızın cansız bedenini kıyıya 25 metre uzaklıkta, 4 metre derinlikte buldu. Sualtı ekipleri, Yasaman Amirikahnoush'un cansız bedenini kıyıya çıkararak, 112 ekiplerine teslim edildi.

Yasaman'ın cansız bedeninin sudan çıkarıldığı esnada ailesi sinir krizi geçirdi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • fatih halikan (4 yıl önce)
    ailelerin sorumsuz davranşının bir göstergesi küçük çocuğun orda ne işi var
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan balcı (4 yıl önce)
    haberlerinizde olayın tarih ve saatinide belirtirseniz memnun oluruz iyi çalışmalar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    AILESININ BAŞI SAĞOLSUN.ALLAH KIMSEYI EVLAT ACISIYLA SINAMASIN...
    0
    0
    Yanıtla