SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küçük Kız Kaza Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesi yakınlarında yolcu indiren otobüsün arkasından aniden yola çıkan 9 yaşındaki kız çocuk, bir başka otonun çarpması sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı TÖTM’de öldü.

Kaza Battalgazi ilçesi Kırkgöz Caddesi’nde oldu. 35 yaşındaki H.Ü. yönetimindeki 44 LP..plakalı otoyla giderken, yolcu indirmekte olan otobüsün arkasından yola çıkan 9 yaşındaki H.K. adlı kız çocuğa çarptı ve ağır yaraladı. TÖTM’ye kaldırılan H.K., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Oto sürücüsü mahkemece tutuklandı.

Bu arada Akçadağ ilçesi Sarıhacı köyü Yoncalı mevkiinde bahçesini düzeltmeye çalışan O.M. (74)'nin yönetimindeki traktör dere yatağına devrildi. Kazada hayatını kaybeden traktör sürücüsünün cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öte yandan Kaynarca Mahallesi Hatunsuyu Caddesi’nde 26 yaşındaki C.T. yönetimindeki 44 EA.. plakalı otonun kaza yapması sonucu yaralandı.

Büyükhüseyinbey Mahallesi Turfanda Sokakta da 33 yaşındaki M.Y.’nin yönetiminde bulunan 34 JHN..plakalı oto dönüş yaparken, kaldırımda oturmakta olan 5 yaşındaki B.Ö.’ye çarptı ve yaralandı. B.Ö. hastaneye kaldırıldı.

Atatürk Caddesi’nde de 31 yaşındaki E.D. yönetimindeki 34 NZZ..plakalı otosuyla park etmek üzere geri manevra yaparken, 54 yaşındaki F.N.A. adlı kadına çarptı ve yaraladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız