SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küçük Kıza Otomobil Çarptı

0
Güncellendi - 2019-05-23 03:48:49
Küçük Kıza Otomobil Çarptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yolun karşısına geçmek isteyen 10 yaşındaki çocuk, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Kaza, İnönü Caddesi eski belediye önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Atatürk (Kışla) Caddesi istikametine seyir halinde olan Ö.A. yönetimindeki 06 ANA 44 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen 10 yaşındaki ilkokul öğrencisi Z.U.'ya çarptı.

Kazada yaralanan küçük kız olay yerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mehmet (4 yıl önce)
    Yayalara da ceza kesmeleri lazım. Keserler ama ne zaman.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Merkez inonu ataturk kisla caddesi sivil arac trafigine kapatilmali..Malatya nin 20 yildir yapilmayan kuzey cevreyolu bitmeyen kusak yollari bu yolun trafige kapatilmasini engelliyor.bu yol trafige kapatilip trambus veya rayli sistem yapilarak sehircilik anlaminda cok guzel sonuclar alinabilir..(belediye otobusleri acil yardim ve durum araclari yolu kullanabilir,ticari unsurlar icin belli saattlerde mal indirim bindirim izni verilebilir..)
    0
    0
    Yanıtla
  • BÜYÜKŞEHİR (4 yıl önce)
    SAYIN EDİTÖR ; KAPALI ÇARŞI ÖNÜNDE VATANDAŞLAR YAYA GEÇİDİ OLMAYAN YERLERDEN KONTROLSUZ OLARAK KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEKTEDİRLER.KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMELERİ ÖNELEMEK İÇİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ORTA REFÜJE ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜZEL OLANA BARİYERLERLE KAPATMALARI GEREKİR. MUTLAKA ÖLÜMÜLÜ BİR KAZAMI OLSUN Kİ BURALAR KAPATILSIN. BU KONU İLE İLGİLİ HABER YAPARSANIZ DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (4 yıl önce)
    aynı olay geçen fahri kayahandada oldu yaya geçiyordu arabaya kırmızı ışıkta dururken geldi yayaya çarptı geri geri gelip malatya emniyeti ne iş yapıyor neden mobese kameralar var
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Malatya Kapalı Çarşı önünde meydana gelen bir kaza.Yaya geçidi olamayan yerde karsidan karşıya geçen bir Aile ve Ailesinin yanında ellerinden tutmadan yürüyen kız çocuğu birden arabanın önüne fırlayarak arabaya çarpmıştır. Yayalar kurallara uymadan yaya geçidi olmayan yerlerde karşıdan karşıya geçiyor. Kazalara davetiye çıkartıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Madem bir yaya arabaya çarpmış o zaman Araştırma hastanesine neden götürmüşler, amma da sıkmışsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Siz ve ailenizhep yaya gecidini kullaniyorsunuz demek helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • İlyas (4 yıl önce)
    Malesef malatya da hiç kural tanımayan bir yaya topluluğu var (Bunu aracına seyir halindeyken yaya çarpan bir sürücü olarak söylüyorum)
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle, her yerden geçmeye çalışıyorlar. Yaya geçitlerini kullansalar herkeste oralarda durmayı öğrenir.
    0
    0
    Yanıtla