SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küçük Kızın Yaşam Mücadelesi

0
Güncellendi - 2016-07-04 19:42:29
Küçük Kızın Yaşam Mücadelesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, elektrik akımına kapıldığı iddia edilen çocuk yaşam savaşı veriyor.

Alınan bilgiye göre olay, Malatya’nın Akçadağ İlçesi’nde meydana geldi. Kayısı hasadında çalışmak üzere Malatya’ya gelen Ersoy ailesinin 3 yaşındaki kızları Halime Ersoy, ailesinin çalıştığı esnada tarlanın kenarında oyun oynamaya başladı. Bir süre sonra kızlarının gözden kaybolduğunu gören aile panikle tarla kenarında geldiklerinde Halime’nin yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Boştaki bir elektrik kablosundaki akıma kapıldığı iddia edilen küçük çocuk, Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan Ersoy, tedavi altına alındı. Halime’nin hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi.

Turgut Özal Tıp Merkezi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi Doktoru Sait Açık, “Babası, çocuğunun yerde olduğunu görmüş. Tabi orada şehir hattına bağlı elektrik kablosunun da yerde olduğu ve elektrik akımına kapıldığı söylendi. Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldığında kalp atımının olmadığı tespit edilerek, ilk müdahale yapılmış. Hasta daha sonra hastanemize getirildi. Bize geldiğinde durumu kötüydü ve makineye bağlıydı. Dün itibariyle makineden ayırdık ve şuana kadar iyi gidiyor ama hasta henüz riski atlatmadı” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız