SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Küçük Olsun, Bizim Olsun'

A- A+ PAYLAŞ

TOKİ tarafından Malatya'da yaptırılacak olan yoksul kesime yönelik konutların kura çekiminde bazıları sevindi, bazıları üzüldü.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Malatya'da yaptırılacak olan 45 metrekarelik evler için noter huzurunda kura Atatürk Spor Salonu'nda çekildi. 360 adet yapılacak olan yoksul kesime yönelik konut için 6 bin 593 başvuru yapalırken, 3 bin kişilik spor salonu kur'a çekiminde doldu. 360 asıl ve 360 yedek isimler kura ile belirlendi.

Kura çekiminde oldukça heyecanlanan vatandaşlardan bazıları üzülürken, bazıları da heyecandan ne yaptığını bilemedi. Kurada ismi çıkanlar ise birbirlerine sarılıp sevinç gösterisinde bulundu. Kurada ismi çıkanlardan bazıları cep telefonuyla yakınlarına müjde verirken, oldukça duygulu oldukları görüldü.

Bu arada, salonun sağ kısmında oturan Göztepe Mahallesi'nden gelen Elif Barış ve ablası Kadriye Acun ile komşuları Gafure Dağseven'e şans gülmesi, abla, kız kardeş ve komşuların birbirlerine sarılmalarına neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız