SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Küçük Saha Dezavantajdı"!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:48:12
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Sarıyer'le 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor'un oyuncularından Mehmet Türkmehmet, takım arkadaşlarının iyi mücadele ettiğini belirterek, “Sahada arkadaşlarım ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsaydık, buradan daha farklı bir şekilde ayrılırdık” derken, Eren Görür ise galibiyet için sahaya çıktıklarının altını çizerek, “İyi mücadele ettik deplasmanda oynamamıza rağmen. Birçok pozisyonu değerlendiremedik. Deplasmandan alınan 1 puanda kötü değildir. Biz böyle iyi oynamaya devam edeceğiz ve önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

Yeni Malatyaspor’un bir diğer oyuncusu Ramazan Kahya da iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, “Onlarında sonuna kadar pozisyonları vardı. Bizimde çok pozisyonumuz vardı. Sahanın küçük olması dezavantajdı bizim için. Pas yapmaya çalıştık ama tam olarak yapamadık. Kötü oynadığımızı düşünmüyorum. İyi mücadele ettik. Yenemiyorsak, yenilmedik de. İyi bir başlangıç olarak düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız” şeklinde konuştu.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN CETVELİ..

Bu arada, ligin ilk haftasındaki maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Pendikspor 0-0 Turgutluspor

Kırklarelispor 2-1 İnegölspor

Tokatspor 2-0 Konya Anadolu Selçukluspor

Gümüşhanespor 0-1 Hatayspor

Sarıyer 1-1 Yeni Malatyaspor

Tarsus İdman Yurdu 1-0 Kartalspor

Aydınspor 1923 1-1 Dardanelspor A.Ş.

Göztepe A.Ş. 2-2 Gaziosmanpaşa

Giresunspor 0-0 Çankırıspor

Bu sonuçların ardından puan cetveli şöyle oluştu:

Takımlar O P

1.Tokatspor 1 3

2.Kırklarelispor 1 3

3.Hatayspor 1 3

4.Tarsus İdman Yurdu 1 3

5.Gaziosmanpaşa 1 1

6.Göztepe A.Ş. 1 1

7.Aydınspor 1923 1 1

8.Dardanelspor A.Ş. 1 1

9.Sarıyer 1 1

10.Yeni Malatyaspor 1 1

11.Çankırıspor 1 1

12.Giresunspor 1 1

13.Pendikspor 1 1

14.Turgutluspor 1 1

15.İnegölspor 1 0

16.Gümüşhanespor 1 0

17.Kartalspor 1 0

18.Konya Anadolu Selçukluspor 1 0

FOTO: Maçtan bir enstantene

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız